تاثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی اکسیدانی رزماری (.Rosmarinus officinalis L) در یک خاک آهکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی اکسیدانی رزماری (.Rosmarinus officinalis L) در یک خاک آهکی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی اکسیدانی رزماری (.Rosmarinus officinalis L) در یک خاک آهکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی اکسیدانی رزماری (.Rosmarinus officinalis L) در یک خاک آهکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی اکسیدانی رزماری (.Rosmarinus officinalis L) در یک خاک آهکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۴

رزماری (Rosmarinus officinalis L.) یکی از گیاهان دارویی است که قابلیت خوبی برای تولید متابولیت های ثانویه از خود نشان داده است. در این پژوهش، برهم کنش شوری و تغذیه روی بر رشد رزماری، غلظت ترکیب های فنلی، فعالیت پالایندگی رادیکال DPPH و ظرفیت کاهش آهن در یک خاک دچار کمبود روی مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل (۲´۳) شامل دو سطح روی (صفر و ۱۰ میلی گرم در کیلوگرم از منبع سولفات روی) و سه سطح شوری شامل صفر، ۵۰ و ۱۰۰ میلی مولار کلرید سدیم در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار انجام شد. شوری تاثیر معنی داری بر عملکرد وزن خشک شاخسار نداشت که نشان از مقاوم بودن رزماری به شوری دارد. شوری ۱۰۰ میلی مولار کلرید سدیم موجب افزایش ۳ درصدی غلظت ترکیب های فنلی برگ، افزایش ۸ درصدی فعالیت پالایندگی رادیکال DPPH و افزایش ۵ درصدی ظرفیت کاهش آهن شد. با افزودن ۱۰ میلی گرم روی به خاک موجب غلظت ترکیب های فنلی به میزان ۲%، فعالیت پالایندگی رادیکالDPPH به میزان ۴% و ظرفیت کاهش آهن رزماری به میزان ۳% افزایش یافت. نتایج آزمون همبستگی نشان داد که افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی رزماری رشد یافته در شرایط شور، ناشی از افزایش غلظت ترکیب های فنلی است. نتایج این تحقیق نشان داد که شوری و تغذیه روی تولید ترکیب های آنتی اکسیدانی رزماری را افزایش داده است.

کلید واژه: شوری، رزماری (.Rosmarinus officinalis L)، فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیب های فنلی، تغذیه روی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.