مقایسه اثربخشی طراحی آموزشی ملهم از سه نظریه رفتارگرایی، شناخت گرایی، و ساخت گرایی در تغییر نگرش های اجتماعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثربخشی طراحی آموزشی ملهم از سه نظریه رفتارگرایی، شناخت گرایی، و ساخت گرایی در تغییر نگرش های اجتماعی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثربخشی طراحی آموزشی ملهم از سه نظریه رفتارگرایی، شناخت گرایی، و ساخت گرایی در تغییر نگرش های اجتماعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثربخشی طراحی آموزشی ملهم از سه نظریه رفتارگرایی، شناخت گرایی، و ساخت گرایی در تغییر نگرش های اجتماعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثربخشی طراحی آموزشی ملهم از سه نظریه رفتارگرایی، شناخت گرایی، و ساخت گرایی در تغییر نگرش های اجتماعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های نوین روانشناختی (روانشناسی دانشگاه تبریز)

تعداد صفحات :۲۴

پژوهش حاضر، با توجه به اهمیت و تاثیر رویکردهای رفتارگرایی، شناخت گرایی و ساخت گرایی در حوزه فعالیت های آموزشی و با هدف مقایسه تاثیر هر یک از رویکردهای مذکور بر شکل گیری و تغییر نگرش دانش آموزان شکل گرفته است. روش پژوهش، طرح آزمایشی دو گروهی با پیش آزمون و پس آزمون است. جامعه آماری پژوهش، تمام دانش آموزان پایه سوم راهنمایی شهر تهران در سال تحصیلی ۸۴-۱۳۸۳ بود. برای نمونه گیری از جامعه هدف از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای استفاده شد و در نهایت، ۱۲ کلاس (گروه) به صورت تصادفی انتخاب شدند که کلاس های مورد آزمون مجموعا شامل ۳۰۶ نفر دانش آموز بودند. به منظور دستیابی به هدف پژوهش، یکی از درس های تعلیمات اجتماعی سال سوم راهنمایی بر اساس سه رویکرد رفتارگرایی، شناخت گرایی و ساخت گرایی به صورت برنامه های آموزشی کامپیوتری طراحی و اجرا شده است. جمع آوری داده ها از طریق پرسشنامه های نگرش سنج انجام یافته و با استفاده از آزمون آماری تحلیل واریانس یک طرفه و آزمون تبعی LSD مورد تحلیل قرار گرفته و در سطح معنی داری ۰.۰۵ نتایج زیر حاصل شده است: ۱- تاثیر طراحی آموزشی مبتنی بر رویکرد ساخت گرایی بر شکل گیری و تغییر نگرش دانش آموزان بیشتر از تاثیر طراحی آموزشی مبتنی بر رویکرد شناخت گرایی است (P£۰.۰۰۱). ۲- تاثیر طراحی آموزشی مبتنی بر رویکرد ساخت گرایی بر شکل گیری و تغییر نگرش دانش آموزان بیشتر از تاثیر طراحی آموزشی مبتنی بر رویکرد رفتار گرایی است (P£۰.۰۰۱). ۳- تفاوت معنی داری در شکل گیری و تغییر نگرش دانش آموزانی که بر اساس رویکرد رفتارگرایی آموزش دیده اند با دانش آموزانی که بر اساس رویکرد شناخت گرایی آموزش دیده اند، وجود ندارد (P£۰.۰۵).

کلید واژه: طراحی آموزشی، رویکردهای روانشناسی، تغییر نگرش، نگرش های اجتماعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.