اثر زمان هرس و مصرف پاکلوبوترازول بر تاخیر رشد جوانه های انگور رقم سفید بی دانه به منظور کاهش خسارت سرمازدگی بهاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر زمان هرس و مصرف پاکلوبوترازول بر تاخیر رشد جوانه های انگور رقم سفید بی دانه به منظور کاهش خسارت سرمازدگی بهاره دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر زمان هرس و مصرف پاکلوبوترازول بر تاخیر رشد جوانه های انگور رقم سفید بی دانه به منظور کاهش خسارت سرمازدگی بهاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر زمان هرس و مصرف پاکلوبوترازول بر تاخیر رشد جوانه های انگور رقم سفید بی دانه به منظور کاهش خسارت سرمازدگی بهاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر زمان هرس و مصرف پاکلوبوترازول بر تاخیر رشد جوانه های انگور رقم سفید بی دانه به منظور کاهش خسارت سرمازدگی بهاره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۸

به منظور بررسی اثر تاخیر رشد جوانه ها بر کاهش خسارت سرمازدگی بهاره در انگور رقم سفید بی دانه آزمایشی دو ساله در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار در ایستگاه تحقیقات انگور تاکستان روی تاک های غیر پیوندی با هفت سال سن انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل تیمار شاهد (عرف محلی باغدار در هرس تاک ها)، محلول پاشی پاکلوبوترازول با غلظت ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر در دو نوبت، هرس با تاخیر در زمان پنبه ای شدن جوانه ها و محلول پاشی پاکلوبوترازول در دو نوبت به همراه هرس در زمان پنبه ای شدن جوانه ها بودند. در هر کرت آزمایشی ۵ تاک تیمار شدند. در آغاز بهار با یادداشت برداری تاریخ جوانه زنی، میزان تاخیر در جوانه زنی تاک ها در مقایسه با شاهد تعیین گردید. همچنین شدت سرما و تعداد شاخه های آسیب دیده از سرمای دیررس بهاره، عملکرد و برخی صفات کیفی محصول نیز به دنبال تیمارها یادداشت گردید. تجزیه آماری با نرم افزار SPSS انجام و مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن صورت گرفت. نتایج نشان داد که جوانه زنی تاک ها در اوایل دوره رشد در هر سه تیمارنسبت به شاهد با تاخیر صورت گرفت و میزان آن بین ۸ تا ۱۴ روز متفاوت بود. بیشترین تاخیر جوانه زنی مربوط به تیمار هرس دیرهنگام به همراه مصرف پاکلوبوترازول به مدت ۱۳.۳۶ روز بوده است. این تیمار خسارت سرمای دیررس بهاره را به حدود %۱ کاهش داده است در حالی که در شاهد خسارت %۱۴.۴ بوده است. هم چنین اثر تیمار مذکور بر افزایش عملکرد انگور کشمش به ترتیب بیش از %۳۶ و %۲۴ در مقایسه با شاهد بوده است. بین شاهد و سایر تیمارها از نظر میزان TSS محصول اختلافی وجود نداشت ولی تیمار شاهد کمترین میزان اسیدیته (mg/L 726) را دارا بوده است. تیمار مصرف پاکلوبوترازول به تنهایی بالاترین نسبت TSS/TA (24.95) را سبب شد.

کلید واژه: انگور، سرمازدگی بهاره، پاکلوبوترازول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.