بررسی اثرات روش های مختلف تولید بر برخی از صفات سه رقم پیاز در قالب طرح استمرار تولید در منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات روش های مختلف تولید بر برخی از صفات سه رقم پیاز در قالب طرح استمرار تولید در منطقه جیرفت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات روش های مختلف تولید بر برخی از صفات سه رقم پیاز در قالب طرح استمرار تولید در منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات روش های مختلف تولید بر برخی از صفات سه رقم پیاز در قالب طرح استمرار تولید در منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات روش های مختلف تولید بر برخی از صفات سه رقم پیاز در قالب طرح استمرار تولید در منطقه جیرفت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق در سال ۱۳۸۲ جهت دست یابی به بهترین روش تولید و تعیین مناسب ترین رقم پیاز به منظور استفاده در کشت پاییزه و در قالب طرح استمرار تولید با استفاده از یک آزمایش استریپ پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در منطقه جیرفت اجرا گردید. فاکتورهای مورد بررسی در این آزمایش شامل سه رقم پیاز روز کوتاه که عبارت بودند از: پریماورا (Primavera)، ساواناسوئیت (Savanah sweet) و تگزاس ارلی گرانو ۵۰۲ پی آر – آر (Texas Early Grano 502 PRR) که در کرت های افقی قرار داشتند و سه روش تولید پیاز شامل کشت نشا، کشت آنیون ست و کشت مستقیم بذر که در کرت های عمودی قرار داشتند. تهیه نشا ارقام از منطقه سردسیر اطراف جیرفت (ساردوئیه) در ۲۰ تیر ماه انجام پذیرفت و برای تهیه آنیون ست از پیازچه های ریز به قطر ۱.۵-۲ سانتی متر از محصول تولید شده در فصل بهار منطقه استفاده گردید. عملیات کاشت در سه روش تولید در ۲۰ شهریور ماه به صورت همزمان انجام شد. برداشت محصول در اسفند ماه انجام پذیرفت. با توجه به نتایج این تحقیق مناسب ترین رقم پیاز جهت استفاده در طرح استمرار تولید پیاز در هر سه روش تولید رقم پریماورا بود. در این تحقیق مناسب ترین روش تولید، روش نشاکاری تعیین شد و تیمار پریماورا در کشت نشایی با عملکرد ۹۵.۱ تن در هکتار برترین تیمار بوده و در منطقه قابل توصیه می باشد.

کلید واژه: پیاز خوراکی، روش تولید، رقم، بذر، آنیون ست، نشا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.