مقاله مقایسه اثر رژیم پرپروتئین و کربوهیدرات های با بار گلیسمی کاهش یافته و رژیم کاهش وزن متداول بر فراسنج های چربی و لیپوپروتئین در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر رژیم پرپروتئین و کربوهیدرات های با بار گلیسمی کاهش یافته و رژیم کاهش وزن متداول بر فراسنج های چربی و لیپوپروتئین در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر رژیم پرپروتئین و کربوهیدرات های با بار گلیسمی کاهش یافته و رژیم کاهش وزن متداول بر فراسنج های چربی و لیپوپروتئین در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر رژیم پرپروتئین و کربوهیدرات های با بار گلیسمی کاهش یافته و رژیم کاهش وزن متداول بر فراسنج های چربی و لیپوپروتئین در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر رژیم پرپروتئین و کربوهیدرات های با بار گلیسمی کاهش یافته و رژیم کاهش وزن متداول بر فراسنج های چربی و لیپوپروتئین در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک :

مقاله مقایسه اثر رژیم پرپروتئین و کربوهیدرات های با بار گلیسمی کاهش یافته و رژیم کاهش وزن متداول بر فراسنج های چربی و لیپوپروتئین در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۸۹ در پژوهنده از صفحه ۵۵ تا ۶۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر رژیم پرپروتئین و کربوهیدرات های با بار گلیسمی کاهش یافته و رژیم کاهش وزن متداول بر فراسنج های چربی و لیپوپروتئین در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فراسنجهای چربی خون
مقاله رژیم غذایی
مقاله کاهش وزن
مقاله سندرم تخمدان پلی کیستیک
مقاله ادیپونکتین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: سندرم تخمدان پلی کیستیک به خصوص در زنان چاق، با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی همراه است. هدف مطالعه حاضر بررسی تاثیر دو نوع رژیم غذایی محدود از انرژی بر کاهش وزن و اصلاح عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی بود.
مواد و روش ها: این کارآزمایی بالینی ۱۲ هفته ای با استفاده از رژیم غذایی کاهش وزن در ۶۰ نفر از زنان چاق مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک انجام شد. افراد به صورت تصادفی در گروه رژیم “تغییر یافته”: ۳۰% پروتئین و ۴۰% کربوهیدرات با بار گلیسمی پایین و گروه رژیم متداول با ترکیب ۱۵% پروتئین و ۵۵% کربوهیدرات قرار گرفتند. در ابتدا و پس از ۱۲ هفته مداخله تغذیه ای، اندازه های تن سنجی و نمونه خون ناشتا برای اندازه گیری فراسنجهای چربی و عوامل پیش التهابی اخذ شد. دریافتهای غذایی با یادآمد غذایی ۲۴ ساعت برای ۳ روز بررسی شد.
یافته ها: میانگین سنی افراد مورد مطالعه ۹/۵±۹/۲۸ سال بود. درصد وزن کاهش یافته در مقایسه با وزن اولیه در دو گروه مشابه بود و تفاوت آماری معنی داری نداشت. میزان کاهش توده چربی در گروه “تغییر یافته” بیشتر بود ولی از نظر آماری معنی دار نبود. در بین فراسنجهای چربی خون، -LDL کلسترول بصورت معنی داری در هر دو گروه کاهش یافته بود. افزایش ادیپونکتین، کاهش IL-6 و TNF-a در دو گروه معنی دار بود. میزان CRPدر گروه “تغییر یافته” کاهش معنی دار داشت.
نتیجه گیری: کاهش وزن بصورت مستقل از نوع رژیم غذایی در کاهش –LDL کلسترول و تغییر فاکتورهای پیش التهابی موثر بود. کاهش عوامل خطر بیماریهای قلبی افراد چاق مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک از طریق کاهش وزن امکان پذیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.