تاثیر اسید فولیک بر سطح سرمی هورمون های لپتین و گرلین موثر بر مرکز تنظیم اشتها و میزان دریافت غذا در موشهای صحرایی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسید فولیک بر سطح سرمی هورمون های لپتین و گرلین موثر بر مرکز تنظیم اشتها و میزان دریافت غذا در موشهای صحرایی نر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسید فولیک بر سطح سرمی هورمون های لپتین و گرلین موثر بر مرکز تنظیم اشتها و میزان دریافت غذا در موشهای صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسید فولیک بر سطح سرمی هورمون های لپتین و گرلین موثر بر مرکز تنظیم اشتها و میزان دریافت غذا در موشهای صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسید فولیک بر سطح سرمی هورمون های لپتین و گرلین موثر بر مرکز تنظیم اشتها و میزان دریافت غذا در موشهای صحرایی نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و فارماکولوژی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: تاکنون مطالعه جامعی در زمینه شناسایی اثر اسید فولیک بر دریافت غذا و مکانیسم های موثر صورت نگرفته است، بنابراین مطالعه ای با هدف تعیین اثر مکمل اسید فولیک برسطح سرمی هورمون های لپتین و گرلین و میزان دریافت غذا درموشهای صحرایی نر به اجرا در آمد.روش ها: مطالعه ای تجربی، روی ۳۰ سر موش صحرایی نر ۲۱ روزه که تحت شرایط محیطی یکسان قرار داشتند انجام شد. موشها پس از یک هفته دوره تطابق، به گروه گیرنده مکمل فولات به شکل (۱۰ میلی گرم بر لیترآب مصرفی) و کنترل تقسیم شدند. فولات بمدت ۴۲ روز به آب مصرفی اضافه شد. حیوانات (هر هفته) توزین، آب و غذای مصرفی هر ۴۸ ساعت یک بار محاسبه شد. لپتین، گرلین و انسولین سرم به روش ELISA ارزیابی شد.یافته ها: درگروه مکمل فولات نسبت به گروه کنترل، دریافت آب وغذا به ترتیب به طور معنی داری (p<0.05) و غیر معنی داری بیشتر بود. افزایش وزن معنی دار بود (P<0.001). سطح سرمی لپتین و گرلین به ترتیب کمتر و بیشتر بود که معنی دار نبود. سطح سرمی انسولین بیشتر بود و معنی داربود .(P<0.001) بین سطح لپتین و گرلین سرم با وزن کل بدن، دریافت آب و غذا همبستگی معنی داری وجود نداشت. بین سطح هورمون انسولین سرم و دریافت آب و غذا r=0.6)، (P<0.001 و وزن کل بدن همبستگی معنی داری مشاهده شد r=0.36)، .(P=0.05 نتیجه گیری: تجویز طولانی مدت فولات در موش های در حال رشد سبب افزایش وزن و دریافت آب و غذا شده که احتمالا این افزایش وزن بیشتر از طریق افزایش بافت هایی غیراز بافت چربی است.

کلید واژه: اسید فولیک، لپتین، گرلین، دریافت غذا، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.