اثرات عصاره اتانولی دانه هویج بر قندخون و بافت کبدی موش های صحرایی دیابتیک شده با استرپتوزوسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات عصاره اتانولی دانه هویج بر قندخون و بافت کبدی موش های صحرایی دیابتیک شده با استرپتوزوسین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات عصاره اتانولی دانه هویج بر قندخون و بافت کبدی موش های صحرایی دیابتیک شده با استرپتوزوسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات عصاره اتانولی دانه هویج بر قندخون و بافت کبدی موش های صحرایی دیابتیک شده با استرپتوزوسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات عصاره اتانولی دانه هویج بر قندخون و بافت کبدی موش های صحرایی دیابتیک شده با استرپتوزوسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۸

زمینه و اهداف: مصرف دانه هویج در طب سنتی ایران در درمان دیابت کاربرد داشته است. در این مطالعه اثر کاهندگی عصاره اتانولی دانه هویج بر قندخون در موش های صحرایی سالم و دیابتیک مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: موش های صحرایی ویستار به ۵ دسته سالم و دیابتیک (استرپتوزوتوسین ۶۵ mg/kg – تزریق داخل صفاقی) تقسیم و حیوانات هر دسته در گروه های ۷ تایی عصاره اتانولی دانه هویج را به صورت خوراکی دریافت کردند. در گروه های دیابتیک، عصاره اتانولی دانه هویج ۷۲ ساعت پس از تزریق استرپتوزوتوسین تجویز شد و سطح گلوکز خون در روز هفتم توسط گلوکومتر اندازه گیری شد. عصاره اتانولی دانه هویج در دوزهای ۲۰، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ mg/kg دو بار در روز به صورت گاواژ تجویز شد.یافته‏ ها: تجویز خوراکی عصاره با دوزهای ۱۰۰ mg/kg و ۱۵۰ mg/kg، ۷۲ ساعت پس از اولین تجویز عصاره به ترتیب (P<0.001) و (P<0.05) سبب کاهش معنی داری در سطح گلوکز خون شد. همچنین دوز ۱۰۰ mg/kg بر کاهش میزان آلدئید اکسیداز (Ox-LDL) خون در گروه های دیابتیک موثرتر بوده است.نتیجه ‏گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که عصاره اتانولی دانه هویج در دوزهای۱۰۰ و mg/kg 150 اثرات هیپو گلیسمیک قابل ملاحظه ای را در موش ‌های صحرایی دیابتیک شده با استرپتوزوسین ایجاد می کند اما روی گروه کنترل دیابتیک اثری ندارد. همچنین این عصاره در این دوزها تاثیر قابل توجهی بر کاهش مرگ سلول های کبدی و کاهش پرخونی کبدی داشته است.

کلید واژه: استرپتوزوتوسین، آلدیید اکسیداز، دانه هویج، دیابت، گلوکز خون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.