آشکارسازی تغییرات پوشش گیاهی در طول فصل چرا با استفاده از داده های چندزمانه سنجنده IRS-WiFS در منطقه سمیرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آشکارسازی تغییرات پوشش گیاهی در طول فصل چرا با استفاده از داده های چندزمانه سنجنده IRS-WiFS در منطقه سمیرم دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آشکارسازی تغییرات پوشش گیاهی در طول فصل چرا با استفاده از داده های چندزمانه سنجنده IRS-WiFS در منطقه سمیرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آشکارسازی تغییرات پوشش گیاهی در طول فصل چرا با استفاده از داده های چندزمانه سنجنده IRS-WiFS در منطقه سمیرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آشکارسازی تغییرات پوشش گیاهی در طول فصل چرا با استفاده از داده های چندزمانه سنجنده IRS-WiFS در منطقه سمیرم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران

تعداد صفحات :۲۰

پوشش های گیاهی در طی سالیان دراز تحت تاثیر عوامل اقلیمی، خاکی، موجودات زنده تکامل پیدا نموده اند. در گذشته بدون دخالت انسان تعادل بین دام و مرتع موجب حفظ منابع گیاهی شده ولی به تدریج با افزایش جمعیت، نیاز او نیز رو به افزایش نهاده و کم و بیش اثرهای مثبت و منفی بر جای گذارده و در جاهایی که دخالت ها نامعقول بوده، باعث به هم خوردن تعادل بین دام و گیاه شده و تخریب جامعه های گیاهی و خاک را سبب شده است. هدف اصلی این پژوهش، بررسی تغییرات پوشش گیاهی در طول فصل چرا با بهره گیر از داده ها چند زمانه WiFS در منطقه سمیرم می باشد. پیش پردازش های مختلف شامل تصحیح هندسی با بهره گیری از نقشه ها توپوگرافی ۱:۲۵۰۰۰۰ با RMSe کمتر از ۰.۳۵ برای تصاویر این سنجنده انجام شد. برای انجام تصحیح جوی و توپوگرافی تصاویر سنجنده از روش عارضه تاریک و مدل لامبرت استفاده شد. عملیات برداشت زمینی در خرداد و شهریور ماه ۱۳۸۴ در سطحی معادل ۸۰۰۰۰۰ هکتار آغاز شد. تیپ های مختلف گیاهی به روش نمونه بردار تصادفی طبقه بند شده و در سطحی که اختلاف مهمی در ترکیب فلوریستیک – فیزیونومیک نداشت، به عنوان تیپ گیاهی مستقل و یکنواخت در نظر گرفته شد. در کل منطقه ۲۰ نقطه تصادفی انتخاب و اندازه گیر درصد پوشش به روش تخمین انجام گردید. در این تحقیق از داده مربوط به سنجنده WiFS تاریخ ها ۱۴ ژوئن و ۱۰ سپتامبر ۲۰۰۵ استفاده شد. شاخص ها به عنوان متغیر مستقل و داده های زمینی به عنوان متغیر وابسته معرفی شدند. معادله های مختلف با بهره گیر از سه شاخص گیاهی به کار رفته، بر روی تصاویر سنجنده اعمال و بعد تصاویر به ۵ کلاس پوشش بر حسب درصد طبقه بند شدند. همچنین برای تعیین تغییرات طبقه ها مختلف درصد پوشش مرتع از روش مقایسه پس از طبقه بندی استفاده شد. در نهایت نقشه های تولیدی و نقاط نمونه برداری برای بررسی صحت نتایج، کنترل شد. نتایج نشان داد که نقشه های پوشش تولید شده با داده ها سنجنده WiFS از صحت بالایی برخوردار می باشد. در این بررسی بیش از ۳۰ درصد از سطح منطقه در طی فصل چرا تحت تاثیر تغییرات قرار گرفته است. در مجموع، نتایج این تحقیق نشان داد که نقشه های تولید شده با بهره گیری از داده های سنجنده WiFS در مطالعات مربوط به تغییرات پوشش تاجی مناسب می باشند و این داده ها به خوبی می توانند تغییرات پوشش گیاهی را در طی فصل چرا مشخص کنند.

کلید واژه: WiFS-IRS، پوشش تاجی، پایش، سمیرم، شاخصهای گیاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.