ارزیابی وضعیت بالفعل بیابان زایی، با تاکید بر تخریب منابع خاک بر اساس مدل IMDPA (مطالعه موردی: آباده طشک – فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وضعیت بالفعل بیابان زایی، با تاکید بر تخریب منابع خاک بر اساس مدل IMDPA (مطالعه موردی: آباده طشک – فارس) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وضعیت بالفعل بیابان زایی، با تاکید بر تخریب منابع خاک بر اساس مدل IMDPA (مطالعه موردی: آباده طشک – فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت بالفعل بیابان زایی، با تاکید بر تخریب منابع خاک بر اساس مدل IMDPA (مطالعه موردی: آباده طشک – فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وضعیت بالفعل بیابان زایی، با تاکید بر تخریب منابع خاک بر اساس مدل IMDPA (مطالعه موردی: آباده طشک – فارس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران

تعداد صفحات :۱۰

بیابان زایی یکی از مهمترین مسائل مناطق خشک و نیمه خشک در جهان است. رشد سریع جمعیت بشر و افزایش کشاورزی سبب تخریب بیشتر منابع آب و خاک شده است. از طرف دیگر بهسازی خاک بسیار وقت گیر و گران می باشد، بنابراین دانستن عوامل موثر در تخریب خاک و تاثیرهای آن بر بیابان زایی ضروری به نظر می رسد. به منظور بررسی شدت تخریب منابع خاک در اراضی کشاورزی منطقه آباده طشک، از مدل بیابان زایی IMDPA استفاده گردید. در این مدل برای معیار خاک ۴ شاخص هدایتالکتریکی خاک، درصد سنگ و سنگ ریزه عمقی، بافت و عمق خاک در نظر گرفته شده است. به طوری که در نمونه برداری و امتیاز دهی شاخصهای مورد بررسی از روش نمونه برداری شبکه ای – تصادفی استفاده شد، سپس بر اساس مدل به هر شاخص بر اساس تاثیر آن در بیابان زایی وزنی داده شد، همچنین با محاسبه میانگین هندسی از امتیاز شاخص ها و بهره گیری از نرم افزار GIS نقشه های وضعیت فعلی بیابان زایی مربوط به هر شاخص تهیه گردید. سپس با تلفیق نقشه شاخص ها به روش میانگین هندسی نقشه وضعیت فعلی بیابان زایی معیار خاک بدست آمد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که ۴۷ درصد (۲۲۱۲ هکتار) از کل مساحت منطقه در کلاس کم بیابان زایی،۴۳ درصد (۲۰۱۹ هکتار) از کل مساحت منطقه در کلاس متوسط و ۱۰ درصد (۴۶۷ هکتار) از مساحت منطقه در کلاس شدید بیابان زایی قرار دارد.

کلید واژه: شدت بیابان زایی، مدل IMDPA، تخریب خاک، آباده طشک – فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.