مقاله مقایسه امپرازول خوراکی و رانی تیدین در کاهش اسیدیتی معده در بیماران بستری در ICU


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه امپرازول خوراکی و رانی تیدین در کاهش اسیدیتی معده در بیماران بستری در ICU دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه امپرازول خوراکی و رانی تیدین در کاهش اسیدیتی معده در بیماران بستری در ICU  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه امپرازول خوراکی و رانی تیدین در کاهش اسیدیتی معده در بیماران بستری در ICU،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه امپرازول خوراکی و رانی تیدین در کاهش اسیدیتی معده در بیماران بستری در ICU :

مقاله مقایسه امپرازول خوراکی و رانی تیدین در کاهش اسیدیتی معده در بیماران بستری در ICU که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۲۸۳ تا ۲۸۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه امپرازول خوراکی و رانی تیدین در کاهش اسیدیتی معده در بیماران بستری در ICU
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استرس اولسر
مقاله پیشگیری
مقاله امپرازول خوراکی
مقاله رانی تیدین،PH معده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: از بین بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه، گروهی که تحت ونتیلاتور مکانیکی هستند و یا سابقه اختلال انعقادی دارند بیشتر مستعد ایجاد استرس اولسر و خونریزی گوارشی هستند. روش رایج پیشگیری از استرس اولسر درICU، تزریق H2 بلوکرها است. هدف از این بررسی، مقایسه تاثیر نوع خوراکی امپرازول با رانی تیدین تزریقی، از طریق بررسی میزان اسید معده است.
روش ها: در این مطالعه تجربی، ۴۰ بیمار تحت ونتیلاتور در دو گروه ۲۰ نفری با شرایط یکسان، تحت پروفیلاکسی با آمپول رانی تیدین ۵۰ میلی گرم، دو بار در روز و ۴۰ میلی گرم کپسول امپرازول، یک بار در روز قرار گرفتند. قبل از مصرف دارو،PH معده اندازه گیری شد. بعد از مصرف دارو نیز PHمعده به وسیله دستگاه Chorning به فواصل ۸ ساعت در روز و به مدت ۳ روز متوالی اندازه گیری شد. مقادیر به دست آمده با نرم افزار SPSS و با آزمون تی تحلیل گردید.
یافته ها: افزایش PH معده، بعد از دریافت دارو در هر دو گروه، نسبت به قبل از دارو از نظر آماری معنادار بود. مقایسه تاثیر دو دارو موید تاثیر بیشتر امپرازول نسبت به رانی تیدین بود این اختلاف از نظر آماری معنادار بود (P<0.001).
نتیجه گیری: مصرف خوراکی امپرازول، نسبت به رانی تیدین در کاهش اسیدیتی معده موثرتر و در نتیجه، اثر پروفیلاکتیک بیشتری در استرس اولسر دارد. این فرم از دارو، قابل مصرف و جایگزینی مناسب برای H2 بلوکرها است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.