مقاله تاثیر نفت بر نماگرهای اقتصاد کلان ایران: با تاکید بر مکانیزم های انتقال و آثار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نفت بر نماگرهای اقتصاد کلان ایران: با تاکید بر مکانیزم های انتقال و آثار دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نفت بر نماگرهای اقتصاد کلان ایران: با تاکید بر مکانیزم های انتقال و آثار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نفت بر نماگرهای اقتصاد کلان ایران: با تاکید بر مکانیزم های انتقال و آثار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نفت بر نماگرهای اقتصاد کلان ایران: با تاکید بر مکانیزم های انتقال و آثار :

مقاله تاثیر نفت بر نماگرهای اقتصاد کلان ایران: با تاکید بر مکانیزم های انتقال و آثار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهای اقتصادی از صفحه ۱۱۵ تا ۱۴۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر نفت بر نماگرهای اقتصاد کلان ایران: با تاکید بر مکانیزم های انتقال و آثار
این مقاله دارای ۲۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درآمد نفت
مقاله رشد اقتصادی
مقاله توزیع درآمد
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
درآمدهای نفتی تاثیرات عمیق و گسترده ای در اقتصاد کشورها دارد. با عنایت به اینکه طی دهه های اخیر بویژه از نیمه اول دهه ۱۳۵۰، ایران با درآمدهای نفتی بالایی روبرو بوده و به اشکال مختلف برای مصرف و سرمایه گذاری اختصاص داده است، هدف این مقاله شناخت و تحلیل تاثیر نفت بر متغیرهای اقتصاد کلان است. نظر به اینکه رشد اقتصادی و توزیع درآمد از متغیرهای کلیدی اقتصاد تلقی می شوند، این مقاله به این دو متغیر متمرکز است. از داده های دوره ۱۳۴۷–۱۳۸۵ استفاده و در چارچوب مبانی نظری تئوری رشد اقتصادی و تئوری توزیع درآمد، تاثیر نفت مورد سنجش و ارزیابی قرار می گیرد. با عنایت به حجم کم نمونه آماری، از روش ARDL برای تخمین مدل های تصریح شده استفاده می شود.
شواهد آماری نشان می دهد کشور طی دهه های گذشته رشد نازل درآمد سرانه همراه با رشد ناچیز بهره وری کل عوامل تولید و توزیع درآمد نامتعادل را تجربه کرده است. با وجود این، نتایج مدل های برآورد شده نشان می دهد درآمدهای نفتی بر GDP در بلندمدت تاثیر مثبت و معناداری دارد اما ضریب برآورد شده آن بسیار کوچک است. نتایج نشان می دهد سرمایه انسانی و سرمایه فیزیکی در بلندمدت تاثیر مثبت و معناداری بر GDP دارد. همچنین نتایج مدل توزیع درآمد تایید می کند که ضریب متغیر نفت بر توزیع درآمد منفی است و لذا نفت طی دوره مطالعه از تشدید توزیع نابرابر درآمدها جلوگیری کرده است. با وجود این، ضریب برآورد شده این متغیر همانند مدل رشد اقتصادی کوچک است. سطح درآمد و سرمایه انسانی بر ضریب جینی تاثیر مثبت دارد و بدین مفهوم است که افزایش درآمد و افزایش سطح تحصیلات، توزیع درآمد را نامتعادل تر می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.