ارزیابی تاثیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان بر روی توان رشد و توکسین زایی Clostridium botulinum تیپ A در محیط مدل BHI


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان بر روی توان رشد و توکسین زایی Clostridium botulinum تیپ A در محیط مدل BHI دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان بر روی توان رشد و توکسین زایی Clostridium botulinum تیپ A در محیط مدل BHI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان بر روی توان رشد و توکسین زایی Clostridium botulinum تیپ A در محیط مدل BHI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان بر روی توان رشد و توکسین زایی Clostridium botulinum تیپ A در محیط مدل BHI :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۳

در این مطالعه تداخل اثر متقابل عوامل درون اثر و برون اثر نظیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان نگهداری بر روی رشد و توکسین زایی Cl.perfringens تیپ A در طی سه مرحله مورد بررسی قرار گرفته است در مرحله اول هاگزایی باکتری کلستریدیم بوتولینم تیپ A در محیط EYA انجام شد و تعداد هاگ در یک میلی لیتر از سوسپانسیون حاصل شد در مرحله دوم؛ مدت زمان کدورت با میزان تلقیح ۴×۱۰۴ هاگ در هر میلی لیتر از آبگوشت Brain Heart Infusion به ترتیب با دو میزان pH 6.5)و۵.۵ )، سه غلظت نمک (۰.۵ و ۳ و ۶) درصد، سه میزان درجه حرارت (۳۵ و ۲۵ و ۱۵) سانتی گراد و بالاخره کاربرد تیمار نیتریت ۸۰ ppm و عدم آن (تیمار شاهد) در طی ۳۲ روز نگهداری (۲ و ۴ و ۸ و ۱۶ و ۳۲) مورد مطالعه قرار گرفت. در مرحله سوم به روش زیست سنجی بر طبق دستورالعمل USDA آزمایشات تعیین توکسین نمونه های کدر در موش انجام شد. نتایج حاصله در قالب طرح کاملا تصادفی و آزمایش ANOVA و تجزیه صفت زمان کدر شدن Time to turbidity و صفت زمان توکسین زایی Time to toxicity در برنامه کامپیوتری Version، ۹:SAS ارایه گردیده است. نتایج نشانگر اختلاف آماری معنی دار در بین مقادیر مختلف نمک، pH، حرارت و تیمار نگهدارنده در طی زمانهای کدورت بود (P>0.0001). استفاده از غلظت نمک ۶%، pH:5.5 و حرارت ۱۵ سانتی گراد و تیمار نیتریت سدیم (۸۰ ppm) و شاهد در طی ۳۲ روز نگهداری توانست از رشد و توکسین زایی کلستریدیم بوتولینم تیپ A با تقلیح ۴×۱۰۴ باکتری جلوگیری به عمل آورد. کاربرد نمک ۳% در مقایسه با نمک ۰.۵ درصد و درجه حرارت ۲۵ سانتی گراد در مقایسه با ۳۵ سانتی گراد و همچنین استفاده از تیمار نیتریت ۸۰ ppm در مقایسه با شاهد، اثر بازدارندگی بیشتری از رشد و توکسین زایی باکتری مزبور در pH:6.5 و در طی ۳۲ روز نگهداری داشت و بالاخره یک اثر جایگزینی بین نمک و نوع تیمار مشاهده شد، به طوری که کاربرد نمک ۰.۵% و تیمار نیتریت ۸۰ ppm با نمک ۳% و تیمار شاهد اثر مشابهی در بازدارندگی از رشد و توکسین زایی باکتری کلستریدیم بوتولینم تیپ A نشان دادند.

کلید واژه: Clostridium botulinum تیپ A، هاگ زایی، زمان کدر شدن، زمان توکسین زایی، نیتریت، pH، نمک، حرارت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.