تعیین ارزش غذایی ضایعات دانه نخود و استفاده از آن در تغذیه جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین ارزش غذایی ضایعات دانه نخود و استفاده از آن در تغذیه جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین ارزش غذایی ضایعات دانه نخود و استفاده از آن در تغذیه جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش غذایی ضایعات دانه نخود و استفاده از آن در تغذیه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین ارزش غذایی ضایعات دانه نخود و استفاده از آن در تغذیه جوجه های گوشتی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی
تعداد صفحات :۸
به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف ضایعات دانه نخود بر عملکرد جوجه های گوشتی، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار (جیره های حاوی سطوح ۰، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد ضایعات دانه نخود) در ۴ تکرار و ۲۰ قطعه جوجه در هر تکرار بر روی ۳۲۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس انجام شد. مدت انجام آزمایش ۴۲ روز و جیره های آزمایشی از نظر انرژی و پروتئین یکسان بودند. صفات مورد اندازه گیری شامل: افزایش وزن، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، درصد حذف و تلفات و تجزیه لاشه جوجه ها در پایان دوره بود. میزان انرژی قابل سوخت و ساز (ME) ضایعات دانه نخود با روش بیولوژیکی خوراک دادن با دقت تعیین شد. میانگین خوراک مصرفی و افزایش وزن روزانه در تیمارهای حاوی ضایعات دانه نخود نسبت به شاهد بیشتر بوده و تفاوت معنی داری داشتند (p<0.01). ضریب تبدیل غذایی در تیمارهای حاوی ضایعات دانه نخود نسبت به شاهد تفاوت معنی داری نداشت (p<0.05). نتایج به دست آمده نشان داد، هزینه خوراک مصرفی به ازای تولید یک کیلوگرم وزن زنده در جیره های حاوی ضایعات دانه نخود از شاهد بیشتر بوده و در صورت مناسب بودن قیمت ضایعات این دانه، تا سطح ۳۰ درصد در جیره غذایی جوجه های گوشتی می توان استفاده نمود.
کلید واژه: ضایعات دانه نخود، جوجه گوشتی، کرمانشاه، عملکرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.