تعیین میزان حساسیت ایزوله های کاندیدا نسبت به داروی ایتراکونازول با مقایسه روش های دیسک دیفیوژن و رقیق سازی در مایع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان حساسیت ایزوله های کاندیدا نسبت به داروی ایتراکونازول با مقایسه روش های دیسک دیفیوژن و رقیق سازی در مایع دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان حساسیت ایزوله های کاندیدا نسبت به داروی ایتراکونازول با مقایسه روش های دیسک دیفیوژن و رقیق سازی در مایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان حساسیت ایزوله های کاندیدا نسبت به داروی ایتراکونازول با مقایسه روش های دیسک دیفیوژن و رقیق سازی در مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان حساسیت ایزوله های کاندیدا نسبت به داروی ایتراکونازول با مقایسه روش های دیسک دیفیوژن و رقیق سازی در مایع :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

شیوع عفونت های کاندیدیازیس خصوصا توسط گونه های غیر آلبیکنسی، منجر به مصرف بی رویه داروهای ضد قارچی و مقاومت نسبت به آنها شده است و این مساله نیاز به متداول بودن تست های تعیین حساسیت دارویی ایزوله های بومی را قبلا از تجویز دارو مطرح می کند. در این تحقیق، میزان حساسیت ۱۰۶ ایزوله از ۸ گونه با اهمیت کاندیدا نسبت به ایتراکونازول توسط مقایسه روش دیسک دیفیوژن با تست مرجع رقیق سازی در مایع، مورد بررسی قرار گرفت. کمترین میزان حساسیت مربوط به گونه کروزه ای بوده و پس از آن ترتیب گونه ها گلابراتا، تروپیکالیس، آلبیکنس، کفیر، لوزیتانی، پاراپسیلوزیس و دوبلینینسیس دارای افزایش حساسیت بودند. وجود ۵.۶۶% مقاومت و ۷.۵۴% حساسیت بینابینی، مربوط به گونه های کروزه ای و گلابراتا بوده که در صورت عدم تعیین حساسیت و درمان با داروهای رایج آزولی، به صورت عفونت های پایدار و مزمن باقی می مانند. مطابق نتایج دیسک دیفیوژن و رقیق سازی در مایع به ترتیب ۸۵.۸۵% و ۸۶.۷۹% از ایزوله ها به ایتراکونازول حساس، ۱۰.۳۷% و ۷.۵۴% با حساسیت وابسته به دوز و ۳.۷۷% و ۵.۶۶% مقاوم بودند. این مقایسه فاقد اختلاف معنی داری بوده (p<0.05) و ۸۹.۱% تشابه بین نتایج، موید ارزش تقریبا برابر و هم خوانی روش دیسک دیفیوژن با تست مرجع بوده که در نتیجه می توان از تست ساده و کم هزینه دیسک دیفیوژن به عنوان تست غربال گری در آزمایشگاه های تشخیص طبی به صورت روتین بهره برد.

کلید واژه: کاندیدا، ایتراکونازول، دیسک دیفیوژن، حساسیت دارویی، رقیق سازی در مایع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.