مقاله مقایسه علایم جسمانی، ادراک استرس و خودکارآمدی در دانشجویان سیگاری و غیر سیگاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه علایم جسمانی، ادراک استرس و خودکارآمدی در دانشجویان سیگاری و غیر سیگاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه علایم جسمانی، ادراک استرس و خودکارآمدی در دانشجویان سیگاری و غیر سیگاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه علایم جسمانی، ادراک استرس و خودکارآمدی در دانشجویان سیگاری و غیر سیگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه علایم جسمانی، ادراک استرس و خودکارآمدی در دانشجویان سیگاری و غیر سیگاری :

مقاله مقایسه علایم جسمانی، ادراک استرس و خودکارآمدی در دانشجویان سیگاری و غیر سیگاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۲۹۹ تا ۳۰۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه علایم جسمانی، ادراک استرس و خودکارآمدی در دانشجویان سیگاری و غیر سیگاری
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله علایم جسمانی
مقاله ادراک استرس
مقاله خودکارآمدی
مقاله دانشجویان
مقاله سیگار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: علایم جسمانی، ادراک استرس و خودکارآمدی در بین دانشجویان سیگاری و غیرسیگاری متفاوت است. مطالعه حاضر با هدف بررسی علایم جسمانی، ادراک استرس و خودکارآمدی دانشجویان سیگاری و غیرسیگاری انجام شد.
روش ها: نمونه آماری، شامل ۲۰۰ نفر دانشجو (۱۰۰ نفر سیگاری و ۱۰۰ نفر غیرسیگاری) بود که به صورت داوطلبانه انتخاب شدند و چک لیست علایم جسمانی و مقیاس های ادراک استرس و خودکارآمدی را تکمیل کردند.
یافته ها: در میان دانشجویان سیگاری، بیشترین میزان علایم جسمانی شامل سرفه های مزمن (۰/۲۰%)، بیماری های تنفسی (۰/۱۷%)، مشکلات ریوی (۰/۱۷%)، سردردهای حاد (۰/۹%)، سرگیجه و تهوع (۰/۹%)، خستگی و ناتوانی بدنی (۰/۸%)، سردردهای مزمن (۰/۶%) و بیماری های قلبی عروقی (۰/۶%) بوده است. نتایج آزمون تی نشان داد که میانگین ادراک استرس منفی در دانشجویان سیگاری، به طور معنادار بیشتر از دانشجویان غیرسیگاری بود. میانگین ادراک استرس مثبت و خودکارآمدی در دانشجویان غیرسیگاری، به طور معنادار بیشتر از دانشجویان سیگاری بود.
نتیجه گیری: نتایج از وجود علایم جسمانی در میان دانشجویان سیگاری و استرس ادراک شده مثبت و خودکارآمدی بالاتر در دانشجویان غیرسیگاری حمایت می کند. بنابراین آموزش راهبردهای مقابله با استرس به دانشجویان و توجه مراکز مشاوره دانشجویی به تقویت خودکارآمدی در میان دانشجویان پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.