شناسایی ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس اندامهای هوایی Salvia bazmanica Rech. f. & Esfand


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس اندامهای هوایی Salvia bazmanica Rech. f. & Esfand دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس اندامهای هوایی Salvia bazmanica Rech. f. & Esfand  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس اندامهای هوایی Salvia bazmanica Rech. f. & Esfand،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس اندامهای هوایی Salvia bazmanica Rech. f. & Esfand :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۸

روغن اسانسی اندامهای هوایی گیاه Salvia bazmanica Rech. f. & Esfand. با نام فارسی مریم گلی بزمانی، که گیاهی علفی از خانواده Lamiaceae می باشد و از گونه های انحصاری ایران است، به روش تقطیر با آب استخراج شد. ترکیب های تشکیل دهنده اسانس با استفاده از دستگاههای کروماتوگراف گازی (GC) و کروماتوگراف گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) جداسازی و شناسایی شدند. با مقایسه اندیس بازداری و طیف جرمی هر ترکیب با اندیس های بازداری و طیف های جرمی ترکیب های استاندارد، ۲۱ ترکیب در روغن اسانسی این گیاه شناسایی شد که در مجموع ۸۶.۱% اسانس را تشکیل می دادند. ترکیب های اصلی تشکیل دهنده اسانس، بتا – پینن (۳۷.۵%)، بتا – فلاندرن (۱۵.۳%) ، آلفا – توجن (۹.۵%) و آلفا – پینن (۸.۹%) بوده و بیشترین درصد اسانس (۷۸.۸۹%) مربوط به منوترپن ها بود.

کلید واژه: .Salvia bazmanica Rech. f. & Esfand، روغن اسانسی، منوترپن ها، بتا – پینن، بتا – فلاندرن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.