اثر غلظت های مختلف مس بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و ترکیب های فنلی در برگ و ریشه گیاه بارهنگ (.Plantago major L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر غلظت های مختلف مس بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و ترکیب های فنلی در برگ و ریشه گیاه بارهنگ (.Plantago major L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر غلظت های مختلف مس بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و ترکیب های فنلی در برگ و ریشه گیاه بارهنگ (.Plantago major L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت های مختلف مس بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و ترکیب های فنلی در برگ و ریشه گیاه بارهنگ (.Plantago major L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر غلظت های مختلف مس بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و ترکیب های فنلی در برگ و ریشه گیاه بارهنگ (.Plantago major L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۴

بارهنگ (Plantago major L.) گیاهی عموما علفی، از خانواده Plantaginaceae است که دارای برگهایی با پهنک بزرگ واقع در سطح زمین است. این گیاه در منطقه وسیعی از دو قاره آسیا و اروپا و همچنین آفریقا و آمریکای شمالی می روید و دارای ترکیب های شیمیایی نظیر پلی ساکاریدها، لیپیدها، مشتقات کافئیک اسید، فلاونوئیدها، ترپنوئیدها، اسکوربیک اسید، بنزوئیک اسید، فرولیک اسید، گالاکتورونیک اسید و … می باشد. در این مطالعه گیاه بارهنگ تحت شرایط گلدانی کشت و با محلول غذایی هوگلند تغذیه شد و بعد از رسیدن به مرحله سه برگی، مس به شکل CuS04 همراه با هوگلند در غلظت های صفر (شاهد)، ۱۰۰، ۳۰۰، ۵۰۰،۷۰۰ و ۱۰۰۰ میکرومولار بر گیاهان اعمال گردید. به طوری که قبل از ورود به مرحله زایشی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان (کاتالاز، پراکسیداز، پلی فنل اکسیداز و اسکوربات پراکسیداز) و میزان ترکیب های فنلی در سطح برگ و ریشه گیاهان تحت تیمار بررسی گردید. در واقع هدف از تحقیق این بوده که غلظت های مختلف مس چه تاثیری بر آنتی اکسیدانهای آنزیمی و میزان ترکیب های فنلی در بارهنگ دارند. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت مس، فعالیت آنزیم های کاتالاز و اسکوربات پراکسیداز و پراکسیداز در سطح ریشه و برگ کاهش یافت که این کاهش در سطح ریشه نسبت به شاهد در سطح ۰.۰۵ معنی دار بوده است. همچنین فعالیت پلی فنل اکسیداز نیز در برگ و ریشه افزایش یافت که در سطح ریشه این افزایش نسبت به شاهد معنی دار بود. بنابراین میزان ترکیب های فنلی نیز در ریشه افزایش یافت که این افزایش در مقایسه با شاهد معنی دار نبوده، ولی در برگها کاهش را نشان داد.

کلید واژه: بارهنگ (.Plantago major L)، آنزیم های آنتی اکسیدان، ترکیب های فنلی، مس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.