بررسی ریشه زایی شاخه های گل محمدی (.Rosa damascena Mill) از طریق خوابانیدن تحت تیمارهای مختلف هورمونی در دو فصل متفاوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ریشه زایی شاخه های گل محمدی (.Rosa damascena Mill) از طریق خوابانیدن تحت تیمارهای مختلف هورمونی در دو فصل متفاوت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ریشه زایی شاخه های گل محمدی (.Rosa damascena Mill) از طریق خوابانیدن تحت تیمارهای مختلف هورمونی در دو فصل متفاوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ریشه زایی شاخه های گل محمدی (.Rosa damascena Mill) از طریق خوابانیدن تحت تیمارهای مختلف هورمونی در دو فصل متفاوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ریشه زایی شاخه های گل محمدی (.Rosa damascena Mill) از طریق خوابانیدن تحت تیمارهای مختلف هورمونی در دو فصل متفاوت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۳

ارزش اقتصادی و دارویی گل محمدی (Rosa damascena Mill.) سبب شده تا تکثیر این گیاه مورد توجه و در اولویت تحقیق قرار گیرد. به منظور حفظ ژنوتیپ پایه های برگزیده، مطالعاتی بر روی خوابانیدن ساده در دو فصل پاییز و زمستان بر روی شاخه های جوان و رشدیافته درختچه های بالغ گل محمدی در سال ۱۳۸۶ انجام شد. شاخه ها تحت دو تیمار هورمونی ایندول بوتیریک اسید و نفتالین استیک اسید با غلظت های متفاوت، در بستر ماسه بادی خیسانده شده و به مدت ۲۴ ساعت در شرایط تاریکی خوابانیده شدند. نتایج نشان داد که در دو فصل پاییز و زمستان درصد ریشه زایی شاخه های گل محمدی در بستر ماسه بادی بالا بود. به طوری که تیمار ایندول بوتیریک اسید (IBA) با غلظت ۵۰ میلی گرم در لیتر در دو فصل پاییز و زمستان بیشترین درصد ریشه زایی را به میزان ۱۰۰% داشت و تیمار نفتالین استیک اسید (NAA) با غلظت ۵۰ میلی گرم در لیتر در فصل پاییز کمترین درصد ریشه زایی را به میزان ۵۳.۳۳% داشت. بنابراین شاخه های ریشه دار شده، پس از ۳.۵ ماه از پایه مادری جدا شده و در گلدان های حاوی مخلوطی از خاک باغبانی، ماسه بادی و پیت با نسبت حجمی (۱:۱:۱) در شرایط گلخانه و تحت آبیاری از پایین (گلدان ها درون تشتک) قرار گرفتند، به نحوی که زنده مانی شاخه های ریشه دار شده به میزان ۹۰% بود.

کلید واژه: گل محمدی (.Rosa damascena Mill)، خوابانیدن، ریشه زایی، زنده مانی، فصول مختلف، IBA ،NAA

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.