ارزیابی تغییرات مکانی عناصر غذایی پرمصرف ازت، فسفر و پتاسیم به منظور مدیریت مصرف کود در خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تغییرات مکانی عناصر غذایی پرمصرف ازت، فسفر و پتاسیم به منظور مدیریت مصرف کود در خاک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تغییرات مکانی عناصر غذایی پرمصرف ازت، فسفر و پتاسیم به منظور مدیریت مصرف کود در خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تغییرات مکانی عناصر غذایی پرمصرف ازت، فسفر و پتاسیم به منظور مدیریت مصرف کود در خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تغییرات مکانی عناصر غذایی پرمصرف ازت، فسفر و پتاسیم به منظور مدیریت مصرف کود در خاک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های آبخیزداری (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۰

کودهای شیمیایی یکی از منابع مهم تامین عناصر غذایی گیاه بوده و استفاده متعادل از آنها در حصول عملکردهای بهینه، حفظ نظام اکولوژیکی محیط و تضمین سلامت مصرف کنندگان تولیدات کشاورزی نقش اساسی دارند. برای اعمال مدیریت کودی صحیح، لازم است تا از میزان عناصر غذایی خاک که برای عملکرد بهتر می تواند در اختیار گیاه قرار دهد، اطلاع کاملی داشت. عدم آگاهی از تغییرات خاک در نقاط مختلف و کاربرد یکنواخت کودها، ناگزیر به برخی خاک ها کود بیشتر و به برخی دیگر کمتر از حد نیاز کود خواهد داد. لذا این تحقیق با هدف بررسی تغییرات مکانی عناصر حاصلخیزی خاک شامل ازت، فسفر و پتاسیم، مقایسه روش های مختلف زمین آماری در برآورد آنها و تهیه نقشه های پراکنش مکانی این مواد حاصلخیز کننده به منظور مدیریت کودی صحیح در دشت ارومیه واقع در استان آذربایجان غربی انجام شده است. برای برآورد مقادیر این عناصر در نقاط نمونه برداری نشده، از روش های کریگینک، کوکریگینک و میانگین متحرک وزندار در محیط GIS استفاده شده است. برای مقایسه این روش ها، از روش ارزیابی تقاطعی با کمک دو پارامتر آماری MAE و MBE استفاده شده است. نتایج بدست آمده نشان داد که روش کریگینگ با ضریب همبستگی ۰.۹۹ و نیم تغییرنمای مدل گوسی از دقت بالایی برای برآورد مقادیر عناصر حاصلخیزی در نقاط فاقد اطلاعات برخوردار است. خطای برآورد این روش برای عناصر مورد بررسی بین۰.۱۸ تا ۰.۷۵ و انحراف آن بین -۰.۱۲ -۰.۰۰۲ بدست آمده است.

کلید واژه: پراکنش مکانی، روش های زمین آماری، سیستم اطلاعات جغرافیایی، عناصر غذایی پرمصرف

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.