استفاده از داده‌‌‌ های CPT و CPTu برای اندازه ‌گیری پارامتر‌‌های مقاومت برشی خاک ‌‌ها – ارزیابی توسط ۱۶ مورد عملی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
56 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از داده‌‌‌ های CPT و CPTu برای اندازه ‌گیری پارامتر‌‌های مقاومت برشی خاک ‌‌ها – ارزیابی توسط ۱۶ مورد عملی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از داده‌‌‌ های CPT و CPTu برای اندازه ‌گیری پارامتر‌‌های مقاومت برشی خاک ‌‌ها – ارزیابی توسط ۱۶ مورد عملی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از داده‌‌‌ های CPT و CPTu برای اندازه ‌گیری پارامتر‌‌های مقاومت برشی خاک ‌‌ها – ارزیابی توسط ۱۶ مورد عملی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از داده‌‌‌ های CPT و CPTu برای اندازه ‌گیری پارامتر‌‌های مقاومت برشی خاک ‌‌ها – ارزیابی توسط ۱۶ مورد عملی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی عمران (دانشکده مهندسی)

تعداد صفحات :۲۵

معمولی ترین روش تعیین پارامتر‌‌های مقاومت برشی، تست ‌‌های آزمایشگاهی و استفاده از معیار موهر – کولمب می ‌باشد. اما تست ‌‌های آزمایشگاهی، محدودیت ‌‌هایی از قبیل مشکلات تهیه نمونه ‌‌های دست نخورده، محدودیت اندازه نمونه ‌‌ها، مدل نمودن تنش ‌‌های واقعی در محل برای شرایط آزمایشگاهی و عدم پیوستگی اطلاعات و اندازه گیری ‌‌ها در عمق را به همراه دارند. با توجه به دقت، تکرارپذیری و اندازه گیری پیوسته آزمایشCPT و CPTu در تعیین مشخصات خاک، استفاده از نتایج این آزمایش در تعیین پارامتر‌‌های مقاومت برشی در مهندسی ژئوتکنیک مطرح می ‌باشد. در خاک ‌‌های رسی، بیشتر تحقیقات در تعیین مقاومت زه کشی نشده خاک، متمرکز بود‌ه‌؛ در حالی که غالب ظرفیت باربری درازمدت در طراحی ژئوتکنیکی مورد نظر است؛ لذا در تحقیق حاضر، روش جدیدی در خصوص ارائه مدلی برای تعیین c و j در حالت زه کشی شده برای انواع مختلف خاک ‌‌ها با استفاده از تمامی خروجی ‌‌های qc،fs و u به دست آمده از آزمایش‌‌ هایCPT و CPTu پیشنهاد شده ‌است. مدل تحلیلی از ترکیب تئوری ظرفیت باربری و رابطه تنش برشی در هنگام گسیختگی و تحلیل هم زمان این دو، ارائه شده‌ است. علاوه بر این، در تئوری ظرفیت باربری به جای ظرفیت باربری کل qt از ظرفیت باربری موثر qE استفاده شده و تنش برشی نیز به مقاومت جداری fs ربط داده شده ‌است. در مدل تحلیلی پیشنهادی، خروجی ‌‌های qc، fs وu به دست آمده، از تست ‌‌های CPT یا CPTu استفاده می ‌شود. با ارزیابی و مقایسه نتایج مدل ارائه شده با روش ‌‌های تحلیلی جاری و نتایج آزمایشگاهی برای ۵ سایت، نشان می ‌دهد که نتایج مدل پیشنهادی، تطابق خوبی با نتایج آزمایشگاهی داشته و با استفاده همزمان از هر سه کمیت خروجی آزمایش نفوذ مخروط، می ‌تواند پارامتر‌‌های مقاومت برشی را ضمن در نظر گرفتن متغییر‌‌های بیشتر و با دقت بهتری پیش بینی نماید.

کلید واژه: پارامترهای مقاومت برشی موثر، چسبندگی، زاویه اصطکاک داخلی، اصطکاک جداری، آزمایش در جای CPT و CPTu

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.