مقاله عوارض استفاده از روش بی حسی ترکیبی (نخاعی- اپیدورال) و تاثیر آن بر پیشرفت زایمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوارض استفاده از روش بی حسی ترکیبی (نخاعی- اپیدورال) و تاثیر آن بر پیشرفت زایمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوارض استفاده از روش بی حسی ترکیبی (نخاعی- اپیدورال) و تاثیر آن بر پیشرفت زایمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوارض استفاده از روش بی حسی ترکیبی (نخاعی- اپیدورال) و تاثیر آن بر پیشرفت زایمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوارض استفاده از روش بی حسی ترکیبی (نخاعی- اپیدورال) و تاثیر آن بر پیشرفت زایمان :

مقاله عوارض استفاده از روش بی حسی ترکیبی (نخاعی- اپیدورال) و تاثیر آن بر پیشرفت زایمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۳۲۰ تا ۳۲۷ منتشر شده است.
نام: عوارض استفاده از روش بی حسی ترکیبی (نخاعی- اپیدورال) و تاثیر آن بر پیشرفت زایمان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زایمان بی درد
مقاله روش ترکیبی نخاعی اپیدورال
مقاله پیشرفت زایمان
مقاله سزارین
مقاله هیپرترمی
مقاله سردرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: روش های بی حسی ناحیه ای نخاعی، موثرترین راه ها برای از بین بردن دردهای زایمانی است. روش ترکیبی نخاعی ـ اپیدورال، به عنوان یکی از روش های بی دردی، ممکن است با عوارض کم تری همراه باشد. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر روش ترکیبی نخاعی ـ اپیدورال بر پیشرفت زایمان و بررسی عوارض آن است.
روش ها: در این کارآزمایی بالینی تصادفی، ۲۲۰ خانم باردار که شرایط انجام زایمان طبیعی را دارا بودند، در مرحله فعال زایمان، به طور تصادفی در دو گروه بی حسی نخاعی- اپیدورال و گروه شاهد با درد طبیعی زایمان، قرار گرفتند.
چگونگی پیشرفت زایمان، لزوم انجام سزارین و بعضی عوارض مادری و جنینی در دو گروه، بررسی و ثبت گردید.
برای مقایسه دو گروه، از آزمون مجذور کای و آزمون تی استفاده شد.
یافته ها: نیاز به عمل سزارین در گروه زایمان با درد طبیعی، بیشتر (۱/۹%) و در گروه زایمان بی درد، کم تر (۶/۳%) بود اما این تفاوت از نظر آماری معنادار نبود. مرحله دوم طولانی شده زایمان، سردرد و هیپرترمی بعد از زایمان در گروه زایمان بی درد، به طور معنادار بیشتر بود.
نتیجه گیری: در این مطالعه، به کارگیری روش بی حسی ترکیبی نخاعی- اپیدورال، باعث کاهش سزارین شد. این روش، عوارض مادری سردرد و هیپرترمی بعد از زایمان را افزایش داد. با توجه به کم بودن عوارض، به نظر می رسد به کارگیری این روش، برای بی دردی در زایمان طبیعی، موثر و مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.