بررسی اثر ضدباکتریایی بره موم زنبورعسل روی باکتری Paenibacillus larvae عامل بیماری لوک آمریکایی زنبورعسل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدباکتریایی بره موم زنبورعسل روی باکتری Paenibacillus larvae عامل بیماری لوک آمریکایی زنبورعسل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدباکتریایی بره موم زنبورعسل روی باکتری Paenibacillus larvae عامل بیماری لوک آمریکایی زنبورعسل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدباکتریایی بره موم زنبورعسل روی باکتری Paenibacillus larvae عامل بیماری لوک آمریکایی زنبورعسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدباکتریایی بره موم زنبورعسل روی باکتری Paenibacillus larvae عامل بیماری لوک آمریکایی زنبورعسل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دامپزشکی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۸

در این بررسی اثرات ضد باکتریایی بره موم زنبورعسل روی باکتری Penibacillus larvae لاروا عامل بیماری لوک آمریکایی زنبورعسل مورد مطالعه قرار گرفته است. برای انجام این بررسی ابتدا از تعدادی از زنبورستان های مناطق مختلف استان آذربایجان غربی بره موم مورد نیاز را جمع آوری کرده و در آزمایشگاه با استفاده از الکل اتانول ۷۰ درصد از آنها عصاره گیری به عمل آمد و سپس باکتری Penibacillus larvae را در محیط اختصاصی کشت داده و با استفاده از دو روش رقت در براث و آنتی بیوگرام تحت تاثیر رقتهای مختلف عصاره های الکلی بره موم قرار داده شد. در روش رقت در براث غلظت های ۰.۳۲ میلی گرم در میلی لیتر و بالاتر باعث مهار کامل رشد باکتری مذکور شده و در روش آنتی بیوگرام دیسک های کاغذ صافی حاوی ۰.۰۱ الی ۰.۱ میلی گرم در دیسک باعث ایجاد هاله ممانعت از رشد به قطر ۵ الی ۱۸ میلی متر گردیدند. به این ترتیب حداقل غلظت مهارکنندگی رشد (MIC) باکتری Penibacillus larvae توسط بره موم ۰.۳۲ میلی گرم در میلی لیتر در نظر گرفته شد که نشان دهنده ی اثرات ضد باکتریایی عصاره الکلی بره موم تولیدی برخی از مناطق استان آذربایجان غربی روی باکتری پنی باسیلوس لاروا می باشد.

کلید واژه: زنبورعسل، بره موم، باکتری Penibacillus larvae، اثرات ضدباکتریایی، بیماری لوک آمریکایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.