بسته بندی تحت خلا و تاثیر آن بر اندیس های فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک چربی در فیله های منجمد ماهی قره برون در طی ۶ ماه نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بسته بندی تحت خلا و تاثیر آن بر اندیس های فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک چربی در فیله های منجمد ماهی قره برون در طی ۶ ماه نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بسته بندی تحت خلا و تاثیر آن بر اندیس های فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک چربی در فیله های منجمد ماهی قره برون در طی ۶ ماه نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بسته بندی تحت خلا و تاثیر آن بر اندیس های فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک چربی در فیله های منجمد ماهی قره برون در طی ۶ ماه نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بسته بندی تحت خلا و تاثیر آن بر اندیس های فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک چربی در فیله های منجمد ماهی قره برون در طی ۶ ماه نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دامپزشکی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۸

از آنجایی که ماهی قره برون یکی از مهم ترین ماهیان دریای خزر می باشد و تقاضای زیادی برای فیله های آن در داخل و خارج از کشور وجود دارد، تحقیق جهت بهبود بسته بندی و حفظ کیفیت آن در طی مدت نگهداری لازم و ضروری به نظر می رسد. در این تحقیق فیله های ماهی قره برون تحت خلا بسته بندی شده، سپس منجمد شدند. نمونه ها پس از انجماد در دمای-۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶ ماه در فریزر با دمای -۱۸ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. آزمایشات مرتبط با تغییرات کیفی در زمان های ۰، ۱، ۳ و ۶ ماه برروی فیله های منجمد انجام شد. پیشرفت تندی چربی ها توسط چند شاخص بیوشیمیایی شامل اسیدهای چرب آزاد (FFA)، پراکسید (PV) و تیوباربیتوریک اسید (TBA) اندازه گیری شد. همچنین میزان رطوبت تحت فشار، pH و خواص حسی نمونه ها نیز بررسی شد. طبق آزمایشات انجام شده، در ماه ششم نگهداری میزان FFA تیمار شاهد به ۱۸.۵۹±۱.۸ (درصد اولئیک) رسید که مقدار آن نسبت به تیمار بسته بندی شده تحت خلا (۶.۰۴±۲.۹ درصد اولئیک) به میزان قابل توجهی بالاتر بود. همچنین میزان PV وTBA نمونه های تیمار شاهد در ماه ششم به ترتیب ۱۷.۹۴±۲.۹ (میلی اکی والان O2 در کیلوگرم چربی) و ۲.۵۴±۰.۲ (میلی گرم مالون آلدهید در کیلوگرم ماهی) اندازه گیری شدند، درصورتیکه میزان آنها در تیمار بسته بندی شده تحت خلا به ترتیب ۸.۵۱±۱.۷ (میلی اکی والان O2 در کیلوگرم چربی) و ۰.۲۲±۰.۱ (میلی گرم مالون آلدهید در کیلوگرم ماهی) بود. در کل، نتایج حاکی از این بود که تیمار بسته بندی شده تحت خلا در تمامی فاکتورهای اندازه گیری فساد چربی، با تیمار شاهد دارای اختلاف معنی دار بوده است (۰.۰۵>p) و بسته بندی تحت خلا فیله های ماهی سبب حفظ کیفیت محصول در طول مدت ۶ ماه نگهداری شد.

کلید واژه: ماهی قره برون، بسته بندی تحت خلا، فساد چربی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.