مقاله بررسی و مقایسه سازگاری ۱۰ رقم زیتون از نظر زنده مانی، رشد ارتفاعی، قطری و میوه دهی در خرم آباد لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه سازگاری ۱۰ رقم زیتون از نظر زنده مانی، رشد ارتفاعی، قطری و میوه دهی در خرم آباد لرستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه سازگاری ۱۰ رقم زیتون از نظر زنده مانی، رشد ارتفاعی، قطری و میوه دهی در خرم آباد لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه سازگاری ۱۰ رقم زیتون از نظر زنده مانی، رشد ارتفاعی، قطری و میوه دهی در خرم آباد لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه سازگاری ۱۰ رقم زیتون از نظر زنده مانی، رشد ارتفاعی، قطری و میوه دهی در خرم آباد لرستان :

مقاله بررسی و مقایسه سازگاری ۱۰ رقم زیتون از نظر زنده مانی، رشد ارتفاعی، قطری و میوه دهی در خرم آباد لرستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۳۱۹ تا ۳۲۶ منتشر شده است.
نام: بررسی و مقایسه سازگاری ۱۰ رقم زیتون از نظر زنده مانی، رشد ارتفاعی، قطری و میوه دهی در خرم آباد لرستان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زیتون
مقاله زنده مانی
مقاله رقم
مقاله خرم آباد لرستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در راستای طرح توسعه زیتون در کشور و بنابر اهمیت این گیاه مقدس و با ارزش و همچنین برای دستیابی به بهترین رقم سازگار با شرایط آب و هوایی استان لرستان، در سال ۱۳۸۰ طرحی تحقیقاتی در مورد بررسی سازگاری رقمهای مختلف زیتون اجرا شد. بدین منظور ۱۰ رقم زیتون کنسروالیا، روغنی رودبار، گرگان A، گرگان B، میشن، روغنی محلی، روغنی گرگان، آمفی سیس، زرد و شنگه در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و در چهار تکرار در ایستگاه تحقیقاتی کمالوند خرم آباد به مرحله اجرا درآمد. بر این اساس، در هر تکرار ۲۰ اصله نهال از هر رقم با فاصله کاشت ۵×۵ مترکاشته شد. پس از آماربرداری و تجزیه و تحلیل داده های آماری طی سالهای اجرای طرح، مشخص گردید که رقمهای زرد، روغنی رودبار، روغنی محلی و گرگان B به ترتیب بیشترین درصد زنده مانی و رقمهای روغنی گرگان و آمفی سیس از این نظر کمترین درصد زنده مانی را داشتند. از نظر رشد ارتفاعی، رقمهای زرد و روغنی رودبار بیشترین و روغنی گرگان و آمفی سیس کمترین را دارا بودند. از نظر رشد قطر یقه دو رقم زرد و روغنی رودبار بیشترین و رقم گرگان B، کمترین رشد قطری را داشتند. از نظر درصد میوه دهی رقمهای کنسروالیا و میشن بیشترین و دو رقم گرگان B و روغنی محلی کمترین درصد میوه دهی را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.