مقایسه علف کش های شیمیایی مختلف در کنترل علف های هرز پهن برگ زراعت لوبیا در یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه علف کش های شیمیایی مختلف در کنترل علف های هرز پهن برگ زراعت لوبیا در یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه علف کش های شیمیایی مختلف در کنترل علف های هرز پهن برگ زراعت لوبیا در یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه علف کش های شیمیایی مختلف در کنترل علف های هرز پهن برگ زراعت لوبیا در یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه علف کش های شیمیایی مختلف در کنترل علف های هرز پهن برگ زراعت لوبیا در یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حبوبات ایران

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی تاثیر علف کش های شیمیایی مختلف بر کنترل علف های هرز پهن برگ زراعت لوبیا، آزمایشی در سال ۱۳۸۶ با ۱۲ تیمار بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در یاسوج اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل کاربرد خاکی تری فلورالین به صورت پیش کاشت به مقدار ۹۶۰ گرم ماده موثره در هکتار؛ کاربرد پس رویشی علف کش های بنتازون به مقدار ۱۲۰۰ گرم ماده موثره در هکتار؛ علف کش ایمازتاپیر با مقادیر ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ گرم ماده موثره در هکتار؛ علف کش فومسافن به مقادیر ۴۲۶، ۶۳۹ و ۸۵۲ گرم ماده موثره در هکتار؛ علف کش استورم به مقادیر ۴۲۶، ۶۳۹ و ۱۰۶۵ گرم ماده موثره در هکتار، شاهد عاری از علف های هرز توسط وجین دستی و تداخل علف های هرز تا پایان دوره رشد بودند. نتایج نشان داد که موثرترین تیمار بر افزایش عملکرد لوبیا، علف کش تریفلورالین بود که با تیمار شاهد عاری از علف هرز، در یک کلاس آماری قرار گرفت و بعد از آن علف کش های بنتازون و فومسافن در هر سه مقدار استفاده شده، قرار گرفتند. بیشترین و کمترین درصد کاهش وزن خشک علف های هرز به ترتیب به تیمارکاربرد علف کش تری فلورالین و بنتازون مربوط بود. در مجموع با در نظر گرفتن مشکل کاربرد علف کش تری فلورالین که کشت بعدی را در معرض خطر قرار می دهد، می توان از علف کش فومسافن به صورت پس رویشی استفاده نمود. این علف کش ضمن خسارت کم به گیاه زراعی، از پتانسیل بالایی جهت کنترل علف های هرز برخوردار است.

کلید واژه: تری فلورالین، ایمازتاپیر، فومسافن، استورم، بنتازون، وجین دستی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.