مقاله استفاده از صفات مورفولوژیکی برگ برای تمایز توده های Populus nigra در استانهای کرمانشاه و زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از صفات مورفولوژیکی برگ برای تمایز توده های Populus nigra در استانهای کرمانشاه و زنجان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از صفات مورفولوژیکی برگ برای تمایز توده های Populus nigra در استانهای کرمانشاه و زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از صفات مورفولوژیکی برگ برای تمایز توده های Populus nigra در استانهای کرمانشاه و زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از صفات مورفولوژیکی برگ برای تمایز توده های Populus nigra در استانهای کرمانشاه و زنجان :

مقاله استفاده از صفات مورفولوژیکی برگ برای تمایز توده های Populus nigra در استانهای کرمانشاه و زنجان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۳۶۹ تا ۳۸۱ منتشر شده است.
نام: استفاده از صفات مورفولوژیکی برگ برای تمایز توده های Populus nigra در استانهای کرمانشاه و زنجان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صنوبر
مقاله صفات مورفولوژیکی
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله خصوصیات برگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ازدیاد غیر جنسی صنوبر از طریق قلمه زدن و استفاده گسترده از آن در صنوبرکاریهای کشور، سطح تنوع ژنتیکی این درختان ارزشمند را تهدید می کند. از این رو، بررسی میزان تنوع ژنتیکی این درختان به منظور اتخاذ راهبرد حفاظت و توسعه صنوبرکاری برای مدیریت پایدار و استمرار تولید چوب ضروری به نظر می رسد. بر این اساس در تحقیق حاضر از میان توده های Populus nigra کشت شده در دو استان کرمانشاه و زنجان با استفاده از ۲۳ صفت مورفولوژیکی برگ، ۱۲ توده از لحاظ وجود گوناگونی ژنتیکی مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور یکسان سازی شرایط محیطی، قلمه ها در قالب طرح آزمایشی بلوک های کامل تصــادفی در ۳ تکرار، در عرصه مجتمع تحقیقاتی البرز کرج کاشته شدند. اندازه گیری صفات مورفولوژیکی در اواسط فصل رویش انجام شد و داده های حاصل با استفاده از تجزیه واریانس، تجزیه به مؤلفه های اصلی و تجزیه خوشه ای مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج بدست آمده از تجزیه واریانس از لحاظ بیشتر صفات، گوناگونی در سطح توده ها را آشکار ساخت. نتایج تجزیه به مؤلفه های اصلی، صفات با وزن بیشتر در مؤلفه ها را معرفی کرد. در نهایت تجزیه خوشه ای توانست به خوبی توده های دو استان را در گروه های مجـزا و به صورت مشابه با روش تجزیه به مؤلفه های اصلی تفکیک کند؛ به طوری که سطح تنوع ژنتیکی درختان استان زنجان بیشتر از درختان استان کرمانشاه ارزیابی شد. نتایج نشان داد که صفات مورفولوژیکی در شرایط محیــطی یکسان می توانند قرابتها و تفاوتها را در بین توده ها آشکار کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.