ارزیابی توان تولید اکسین توسط سودوموناس های فلورسنت و اثرات آنها در رشد گیاهچه های کلزا (.Brassica napus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی توان تولید اکسین توسط سودوموناس های فلورسنت و اثرات آنها در رشد گیاهچه های کلزا (.Brassica napus L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توان تولید اکسین توسط سودوموناس های فلورسنت و اثرات آنها در رشد گیاهچه های کلزا (.Brassica napus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توان تولید اکسین توسط سودوموناس های فلورسنت و اثرات آنها در رشد گیاهچه های کلزا (.Brassica napus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توان تولید اکسین توسط سودوموناس های فلورسنت و اثرات آنها در رشد گیاهچه های کلزا (.Brassica napus L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی توان تولید اکسین توسط سودوموناس های فلورسنت و اثرات آنها در رشد گیاهچه های کلزا، آزمایش با ۴۰ سویه از این باکتری ها انجام شد. پانزده سویه جدا شده از ریزوسفر گندم و دو سویه خارجی GRP3 و MPFM از کلکسیون موسسه تحقیقات خاک آب تهیه شدند. بیست و سه سویه نیز از ۲۰ نمونه خاک ریزوسفری کلزا که از مزارع منطقه کرج تهیه شده بودند، جداسازی شدند. سری های رقت تهیه شده از خاک بر روی محیط کشت King B کشت شده و باکتری های سودوموناس فلورسنت با استفاده از خاصیت پرتو افشانی کلونی ها در اثر تابش لامپ ماورای بنفش جداسازی و خالص سازی شدند و بر اساس آزمون های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی مورد شناسایی واقع شدند. اندازه گیری میزان اکسین در دو محیط غنی TBS و حداقل DF حاوی غلظت های صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم در لیتر تریپتوفان انجام شد. تاثیر سویه های مورد آزمایش در خصوصیات مختلف رشدی گیاهچه های کلزا در یک آزمایش گلخانه ای با استفاده از بستر شن انجام شد. نتایج نشان داد که افزایش تریپتوفان سبب افزایش تولید اکسین گردید که این افزایش از سرعت بیشتری در محیط DF برخوردار بود. بیشترین مقدار تولید اکسین توسط سویه P23 در غلظت ۲۰۰ میلی گرم در لیتر تریپتوفان در محیط DF انجام شد. نتایج آزمون گلخانه ای نشان داد که سویه های مورد استفاده بطور معنی داری سبب افزایش شاخص های رشدی کلزا شدند. بیشترین همبستگی بین میزان تولید اکسین و وزن خشک اندام هوایی در غلظت ۵۰ میلی گرم در لیتر تریپتوفان در محیط DF حاصل گردید. یافته های این تحقیق نشان داد که تلقیح سودوموناس های فلورسنت تولید کننده اکسین نقش مهمی در افزایش رشد کلزا دارند.

کلید واژه: ریزوباکتری های محرک رشد گیاه، سودوموناس های فلورسنت، اکسین، کلزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.