کاربرد بهینه آبهای شور در تولید پنبه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد بهینه آبهای شور در تولید پنبه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد بهینه آبهای شور در تولید پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد بهینه آبهای شور در تولید پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد بهینه آبهای شور در تولید پنبه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۰

افزایش روز افزون جمعیت و نیاز به تولید بیشتر مواد غذایی، توسعه صنایع و مصرف آب با کیفیت مناسب در آنها، توسعه سطح زیر کشت و بالاخره کاهش ریزشهای آسمانی مخصوصا در مناطق خشک و نیمه خشک کشور، کاربرد آبهای شور را در امر کشاورزی اجتناب ناپذیر می نماید. لذا برنامه ریزی و مطالعه بر روی مدیریت صحیح بهره برداری از آبهای شور در جهت استفاده بهینه از منابع خاک و آب و دستیابی به تولید مطلوب و پایدار از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این مطالعه، هفت تیمار مدیریت مصرف آبهای شور با استفاده از سه کیفیت آب آبیاری (مقادیر شوری ۲.۹، ۶.۳ و۱۰.۲ دسی زیمنس بر متر) در سه تکرار به صورت طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی برای مدت سه سال زراعی همراه با کشت پنبه رقم ورامین به اجرا درآمد. تیمارهای آزمایشی شامل سه تیمار بصورت کاربرد سه کیفیت آب آبیاری فوق در کلیه فصل زراعی، دو تیمار کاربرد آب مناسب با شوری ۲.۹ دسی زیمنس بر متر در مراحل جوانه زدن و استقرار گیاه و بقیه فصل آبیاری با آب با شوری ۶.۳ و ۱۰.۲ دسی زیمنس بر متر و دو تیمار دیگر آبیاری با آب مناسب و آب با شوری ۶.۳ و یا۱۰.۲ دسی زیمنس بر متر به صورت متناوب در طول فصل اعمال گردید. نتایج حاصله نشان داد که عملکرد وش پنبه با مصرف آب آبیاری با شوری ۶.۳ و ۱۰.۲ دسی زیمنس بر متر در طول فصل زراعی در مقایسه با تیمار آب آبیاری با شوری ۲.۹ دسی زیمنس بر متر به ترتیب ۳۳ ۶۶ ودرصد کاهش داشته است. تیمارهای مصرف متناوب آب آبیاری با شوری ۲.۹ و۳.۶ دسی زیمنس بر متر و شوری ۲.۹ و۱۰.۲ دسی زیمنس بر متر به ترتیب ۱۳ و ۴۰ درصد نسبت به تیمار آب آبیاری با شوری ۲.۹ دسی زیمنس بر متر کاهش عملکرد وش پنبه داشته است که بدین ترتیب ضمن کاربرد آب شور، به میزان حدود ۵۰ درصد در مصرف آب مناسب صرفه جویی گردیده است. این مقدار آب صرفه جویی شده را می توان به منظور افزایش سطح زیر کشت و یا در آبیاری گیاهان نسبتا حساس به شوری مصرف نمود. عملکرد وش در دو تیمار مصرف آب با شوری ۲.۹ دسی زیمنس بر متر در مراحل جوانه زدن و استقرار گیاه و بقیه فصل زراعی از آب با شوری ۶.۳ و یا ۱۰.۲ دسی زیمنس بر متر به ترتیب ۲۱ و ۴۹ درصد نسبت به تیمار آب آبیاری با شوری ۲.۹ دسی زیمنس بر متر کاهش داشت. نتایج این تحقیق نشان داد که عملکرد نسبی وش پنبه با استفاده از میانگین شوری عصاره اشباع خاک در طول فصل زراعی از رابطه ((۶.۵- (Ry=100-8.2 (ECeبا ضریب همبستگی ( (R2=0.88می تواند محاسبه گردد.

کلید واژه: پنبه، شوری آب، تحمل به شوری، مدیریت آبیاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.