ارتباط فروکتور رژیم غذایی با عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارتباط فروکتور رژیم غذایی با عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارتباط فروکتور رژیم غذایی با عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط فروکتور رژیم غذایی با عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارتباط فروکتور رژیم غذایی با عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران
تعداد صفحات :۱۴
مقدمه: هدف پژوهش کنونی، بررسی وضعیت دریافت فروکتوز رژیم غذایی و ارتباط آن با عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در بزرگسالان تهرانی است. مواد و روش ها: مطالعه مقطعی حاضر با استفاده از داده های افراد بزرگسال ۱۹-۷۰ ساله شرکت کننده در مرحله سوم مطالعه قند و لیپید تهران انجام شد. داده های مربوط به رژیم غذایی افراد، با استفاده از یک پرسش نامه روا و پایای نیمه کمی بسامد خوراک، با ۱۶۸ قلم غذایی ارزیابی گردید و مجموع فروکتوز طبیعی موجود در میوه و سبزیجات، و فروکتوز افزودنی موجود در غذاهای صنعتی دارای شیرین کننده های افزودنی، بعنوان فروکتوز کل رژیم غذایی محاسبه گردید. یافته ها: ۴۵% افراد شرکت کننده، مردان با میانگین سنی ۴۰±۱۴ سال و ۵۵%، زنان با میانگین سنی ۳۸±۱۳ سال بودند. میانگین دریافت کل فروکتوز رژیم غذایی در مردان ۴۶.۵±۲۴.۵ گرم و در زنان ۳۷.۳±۲۴.۲ گرم در روز بود. ارتباط مثبت معنی دار میان دریافت فروکتوز رژیم غذایی و نمایه توده بدن (=۰.۰۳, P<0.001 به ترتیب در مردان و زنان)، دور کمر (=۰.۱۵, ۰.۱۰, P<0.001 به ترتیب در مردان و زنان)، فشار خون سیستولی ( =۰.۰۹, ۰.۱۲, P<0.01به ترتیب در مردان و زنان) و فشار خون دیاستولی ( =۰.۱۳, ۰.۸۰, P<0.01به ترتیب در مردان و زنان) و غلظت قند خون ناشتا در مردان (=۰.۰۱, P<0.05) مشاهده شد. نتیجه گیری: دریافت بالای فروکتوز رژیم غذایی می تواند اثرات نامطلوبی بر عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی داشته باشد.
کلید واژه: فروکتوز، عوامل خطر بیماری های قلبی ـ عروقی، چاقی، اختلالات لیپیدی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.