تاثیر آموزش تغذیه بر عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در سالمندان مبتلا به دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی تصادفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آموزش تغذیه بر عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در سالمندان مبتلا به دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی تصادفی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آموزش تغذیه بر عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در سالمندان مبتلا به دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی تصادفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آموزش تغذیه بر عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در سالمندان مبتلا به دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی تصادفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آموزش تغذیه بر عوامل خطرساز بیماری های قلبی ـ عروقی در سالمندان مبتلا به دیابت نوع ۲: یک کارآزمایی بالینی تصادفی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: بر خلاف روند شیوع دیابت در سنین مختلف، بیشتر برنامه های آموزش دیابت برای بالغین جوان و یا بیماران تازه تشخیص داده شده، طراحی و اجرا گردیده است. این پژوهش، با هدف ارزشیابی برنامه آموزش تغذیه بر شاخص های سوخت و ساز، تن سنجی و فشارخون سالمندان بالای ۶۰ سال مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام شد. مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی، ۱۰۰ سالمند با سن بالای ۶۰ سال و مبتلا به دیابت نوع ۲ شرکت نمودند. سالمندان به صورت تصادفی در دو گروه مداخله و کنترل تقسیم شدند و داده های دو گروه، در دو زمان قبل و ۳ ماه پس از مداخله آموزش تغذیه، جمع آوری گردید. سپس داده ها به وسیله نرم افزار SPSS و آزمون های آماری مناسب، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: یافته های پژوهش در گروه مداخله، کاهش معنی داری را در میانگین وزن (۱.۳ کیلوگرم)، نمایه توده بدن (۰.۴۸ کیلوگرم بر مترمربع)، تری گلیسیرید (۱۸.۲۵ میلی گرم)، قند خون ناشتا (۱۹.۵ میلی گرم در صد میلی لیتر) و هموگلوبین گلیکوزیله (۰.۳۶%) نشان داد. در مورد میزان لیپوپروتئین سبک، لیپوپروتئین سنگین و فشار خون، اختلاف معنی داری بین دو گروه مداخله و کنترل دیده نشد. نتیجه گیری: آموزش تغذیه تئوری محور، در مدت ۳ ماه سبب کاهش شاخص های بیوشمیایی و تن سنجی سالمندان (<60) مبتلا به دیابت نوع ۲ گردید که این امر به نوبه خود می تواند سبب کاهش عوارض عروق کوچک و بزرگ مرتبط با بیماری دیابت شود.

کلید واژه: آموزش تغذیه، عوامل خطر بیماری های قلبی ـ عروقی، سالمندان، دیابت نوع ۲. مدل بزنف

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.