مقاله بررسی تغییرات فاصله QTc در بیماران با آسیب مغزی متوسط و شدید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات فاصله QTc در بیماران با آسیب مغزی متوسط و شدید دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات فاصله QTc در بیماران با آسیب مغزی متوسط و شدید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات فاصله QTc در بیماران با آسیب مغزی متوسط و شدید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات فاصله QTc در بیماران با آسیب مغزی متوسط و شدید :

مقاله بررسی تغییرات فاصله QTc در بیماران با آسیب مغزی متوسط و شدید که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۱۶ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات فاصله QTc در بیماران با آسیب مغزی متوسط و شدید
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آسیب مغزی
مقاله فاصله QTc
مقاله جدول نمای گلاسکو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: از علل مهم مرگ و میر بخصوص در جوامع شهری و صنعتی آسیب های تروماتیک مغزی است. از جمله اختلالات الکتروکاردیوگرافی (ECG) در آسیب های تروماتیک مغز تاکی آریتمی ها، برادی آریتمی ها، افزایش فاصله QTc (interval) و تغییرات قطعه ST می باشد. در بیماران با ترومای مغزی از جمله خونریزی ساب ارکنویید (SAH) طولانی شدنQTc interval گزارش شده است. این مطالعه با هدف بررسی فراوانی و شدت افزایش QTc interval در بیماران با آسیب مغزی متوسط و شدید انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی ۲۰۰ بیمار مبتلا به ترومای متوسط و شدید مغزی بستری شده در بیمارستان های الزهرا(س) و کاشانی اصفهان در سال های ۸۵-۱۳۸۳، به صورت در دسترس انتخاب شدند. فاصله
QTc بر اساس فرمول Bazett و سطح هوشیاری بیماران بر اساس (Glasgow Coma Scale) GCS از پرونده بیماران استخراج و ثبت گردید. داده ها با استفاده از آزمون های آماری t و کای دو تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: شایع ترین آسیب ایجاد شده در دو جنس خونریزی داخل مغزی (ICH) بود. بین سن بیماران با فاصله QTc با سطح هوشیاری بر اساس سیستم GCS رابطه ای وجود نداشت. بیشترین موارد مرگ مربوط به خونریزی ساب ارکنویید (SAH) بود (۳۳%)، ولی ارتباطی بین نوع ضایعه و مرگ وجود نداشت. فاصله QTc در بیماران فوت شده نسبت به بیماران زنده (P>0.01) و در زنان نسبت به مردان طولانی تر بود (P<0.05). بین شدت کاهش سطح هوشیاری (بر اساس GCS) و افزایش فاصله QTc بیماران رابطه مستقیم وجود داشت (P<0.001).
نتیجه گیری: بر اساس نتایج شاخص فاصله QTc می تواند در تعیین پیش آگهی بیماران مفید می باشد و لذا تشخیص زود هنگام اختلالات الکتروکاردیوگرافی و آریتمی های قلبی و درمان این اختلالات در کاهش مرگ و میر بیماران موثر خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.