اثر جیره های مختلف غذایی مرغ های تخم گذار بر شاخص های آتروژنز و ترومبوژنز زرده تخم مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر جیره های مختلف غذایی مرغ های تخم گذار بر شاخص های آتروژنز و ترومبوژنز زرده تخم مرغ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر جیره های مختلف غذایی مرغ های تخم گذار بر شاخص های آتروژنز و ترومبوژنز زرده تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر جیره های مختلف غذایی مرغ های تخم گذار بر شاخص های آتروژنز و ترومبوژنز زرده تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر جیره های مختلف غذایی مرغ های تخم گذار بر شاخص های آتروژنز و ترومبوژنز زرده تخم مرغ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: سطح اسیدهای چرب در رژیم غذایی انسان با تاثیر بر روی شاخص های آتروژنز و ترومبوژنز، نقش مهمی در عملکرد و سلامت قلب و عروق دارد. تخم مرغ با توجه به سطح بالای کلسترول، از رژیم های بالقوه خطرساز برای بیماران قلبی- عروقی است. مطالعه حاضر با هدف تغییر ترکیبات جیره های غذایی مرغ های تخم گذار در جهت کاهش خطر ایجاد بیماری های قلبی- عروقی در اثر مصرف تخم مرغ انجام شد. روش تحقیق: در این مطالعه تجربی، ۲۸۸ قطعه مرغ تخم گذار، به ۱۲ گروه شامل گروه های دریافت کننده سطوح مختلف از دانه کتان، دانه گلرنگ، روغن پالم اولئین، روغن ماهی و گروه شاهد تقسیم شدند. پس از سه دوره ۲۸ روزه، سطح کلسترول خون مرغ ها و نیز کلسترول و اسیدهای چرب تخم مرغ ها تعیین گردید.یافته ها: سطح کلسترول خون و اسیدهای چرب اشباع در زرده تخم مرغ تغییری نکرد (P>0.05). مقادیر اسیدهای چرب امگا-۹ و امگا-۶ به ترتیب در گروه های تغذیه شده با پالم اولئین و دانه گلرنگ افزایش یافت. مقادیر لینولنات و اسیدهای چرب امگا-۳ با زنجیره بلند به ترتیب در گروه های دانه کتان و روغن ماهی افزایش یافت (۰.۰۵>P). شاخص های آتروژنز و ترومبوژنز، در سطوح بالاتر این مواد خوراکی نسبت به گروه شاهد کاهش معنی داری نشان داد. بالاترین مقدار شاخص ترومبوژنز در سطح بالای دانه گلرنگ بود. کمترین مقدار شاخص های ترومبوژنز و آتروژنز در گروه های دانه کتان و روغن ماهی مشاهده شد (۰.۰۵>P).نتیجه گیری: می ‎توان با تغییر ترکیبات اسیدهای چرب در جیره غذایی مرغ، از تخم مرغ به عنوان منبع پروتئینی خوب و سالم برای بیماران قلبی- عروقی استفاده کرد.

کلید واژه: تخم مرغ، بیماری های قلبی- عروقی، شاخص آتروژنز، شاخص ترومبوژنز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.