مقاله اثر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام ماش در شرایط اقلیمی خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام ماش در شرایط اقلیمی خوزستان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام ماش در شرایط اقلیمی خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام ماش در شرایط اقلیمی خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام ماش در شرایط اقلیمی خوزستان :

مقاله اثر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام ماش در شرایط اقلیمی خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۹ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: اثر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ارقام ماش در شرایط اقلیمی خوزستان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تراکم گیاهی
مقاله ارقام
مقاله ماش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تراکم گیاهی از طریق تغییر در رشد رویشی و بهره وری از عوامل محیطی بر اجزای عملکرد و عملکرد دانه ماش تاثیر میگذارد. این تغییرات در بهار سال زراعی ۱۳۸۵ در مزرعه پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین واقع در ملاثانی، شمال شرقی اهواز، با طرح بلوکهای کامل تصادفی و به صورت فاکتوریل با چهار تکرار بررسی گردید. فاکتور اول شامل چهار فاصله کاشت (۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ سانتیمتر) و فاکتور دوم شامل سه رقم ماش (گوهر، VC1973A و (NM92 بود. نتایج نشان می دهد که بیشترین عملکرد دانه با تراکم ۱۳۳ بوته در مترمربع و با فاصله بوته ۱۵ سانتیمتر (۳۴۷۱ کیلوگرم در هکتار) برای رقم NM92 و کمترین عملکرد دانه با تراکم ۲۰ بوته در مترمربع به فاصله ۱۰ سانتیمتر (۲۱۱۵ کیلوگرم در هکتار) و برای رقم گوهر حاصل شد. از بین اجزای عملکرد، تعداد غلاف در مترمربع بیشتر از سایر اجزا، افزایش عملکرد دانه را توجیه می کند. افزایش یا کاهش تراکم هر دو عامل محدود کننده ی عملکرد دانه ماش محسوب می شوند. افزایش تراکم باعث زیاد شدن رقابت بین گونه ای و کاهش تراکم سبب عدم دستیابی به پتانسیل گیاهی می شود. لذا انتخاب تراکم مناسب گیاهی (۱۳۳ بوته در مترمربع) با توجه به رقم مناسب NM92 در شرایط مشابه با آزمایش حاضر می تواند مطلوب باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.