اهمیت و نقش آفلاتوکسین در پسته با تکیه بر ردیابی ژن های درگیر در تولید و مسیر بیوسنتز آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اهمیت و نقش آفلاتوکسین در پسته با تکیه بر ردیابی ژن های درگیر در تولید و مسیر بیوسنتز آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اهمیت و نقش آفلاتوکسین در پسته با تکیه بر ردیابی ژن های درگیر در تولید و مسیر بیوسنتز آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اهمیت و نقش آفلاتوکسین در پسته با تکیه بر ردیابی ژن های درگیر در تولید و مسیر بیوسنتز آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اهمیت و نقش آفلاتوکسین در پسته با تکیه بر ردیابی ژن های درگیر در تولید و مسیر بیوسنتز آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ترویج گیاه پزشکی (گیاه پزشک و غذا)

تعداد صفحات :۵

پسته با نام علمی Pistacia vera L. گیاهی نیمه گرمسیری از خانواده پسته یا کازو (Anacardiaceae) است. با توجه به اینکه سطح نسبتا وسیعی از کشور در مناطق کویری واقع شده و دارای شرایط نامساعدی مانند شوری آب و خاک و کم آبی می باشد، کشت پسته به عنوان یک گیاه مقاوم بسیار مورد توجه قرار گرفته است. سطح زیر کشت و آمار موجود مربوط به صادرات این محصول نشان می دهد که پسته در میان محصولات باغی از اهمیت اقتصادی زیادی برای ایران برخوردار بوده و این در حالی است که در مراحل مختلف تولید پسته از مزرعه تا انبار میکروارگانیسم های مختلفی از جمله قارچ ها، با فعالیت روی میوه پسته سبب کاهش کیفیت و بالطبع کاهش بازارپسندی این محصول شده اند. نتایج تحقیقات نشان می دهد که فلور قارچ اصلی روی میوه پسته آسپرژیلوس و گونه غالب Aspergillus nigerاست. اگرچه گونه های آسپرژیلوس جزء کپک های انباری نامیده می شوند، لیکن جدایه های A. niger قادر به تولید پکتیناز و کوتیناز نیز هستند. بنابراین علاوه بر خاصیت ساپروفیتی، اندکی نیز حالت تهاجمی دارند و قادرند در شرایط مناسب مزرعه به دانه های در حال رشد نیز حمله کرده و میکوتوکسین تولید کنند. میکوتوکسین ها گروهی از ترکیبات سمی هستند که توسط گونه های متعددی از قارچ ها از جمله آسپرژیلوس، فوزاریوم و پنی سیلیوم تولید می شوند که سالانه روی ۲۵ درصد از محصولات کشاورزی و مواد غذایی دنیا اثر نامطلوب می گذارند.

کلید واژه: آفلاتوکسین، انواع آسپرژیلوس، قارچ، پسته

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.