تاثیر خمیر ترش بر کیفیت نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر خمیر ترش بر کیفیت نان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر خمیر ترش بر کیفیت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر خمیر ترش بر کیفیت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر خمیر ترش بر کیفیت نان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ترویج گیاه پزشکی (گیاه پزشک و غذا)

تعداد صفحات :۱۰

خمیر ترش از زمان های قدیم استفاده شده و قادر است کیفیت نان را بهبود بخشد و طول عمر نگهداری آن را با کاهش رشد کپک و قارچ افزایش دهد. طی تخمیر خمیر ترش، باکتری مولد اسید لاکتیک (Lactobacillus) مقداری متابولیت تولید نموده که تاثیر مثبتی برروی بافت و بیاتی نان دارد، برای مثال، اسیدهای آلی، اگزوپلی ساکارید (EPS) و آنزیم ها، که EPS تاثیر مناسبی در جایگزین شدن هیدروکلوئیدهای گران تر برای بهبود نان دارد. اسیدهای آلی بر روی پروتئین و اجزای نشاسته آرد موثرند. افت pH، توام با تولید اسید، سبب افزایش فعالیت پروتئاز و آمیلاز آرد می شود. بنابراین منجر به کاهش بیاتی می شود. در حالی که کیفیت نان افزایش می یابد، در نتیجه سبب ازدیاد مواد معدنی و کاهش مقدار فیتات می شود، و همچنین نان تهیه شده با خمیر ترش از نظر طعم مطلوب بوده و تاثیر بالقوه ای در کاهش اثرات بیماری مزمن روده ای در انسان دارد.

کلید واژه: خمیر ترش، لاکتوباسیلوس، نان، مخمر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.