ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از بخش گوشتی دو واریته میوه آووکادو کشت شده در شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از بخش گوشتی دو واریته میوه آووکادو کشت شده در شمال ایران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از بخش گوشتی دو واریته میوه آووکادو کشت شده در شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از بخش گوشتی دو واریته میوه آووکادو کشت شده در شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از بخش گوشتی دو واریته میوه آووکادو کشت شده در شمال ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: منابع گیاهی منابع مهم روغنی جهت کاربردهای غذایی، صنعتی و دارویی هستند. هیچ منبع روغنی به تنهایی نمی تواند جهت تامین تمام اهداف موثر باشد چرا که منابع روغنی متعدد دارای ترکیبات متفاوتی می باشند و بنابراین تحقیق در زمینه منابع روغنی جدید ضروری است. این مجموعه تحقیقی پیرامون روغن حاصل از دو واریته میوه آووکادو کشت شده در شمال ایران و مقایسه آنها با یکدیگر است.مواد و روش ها: دو واریته Hass و Fuerte میوه آووکادو از یکی از باغ های تولید کننده نهال و میوه آووکادو واقع در استان مازندران تهیه گردید. پس از استخراج روغن به روش سوکسله از بخش گوشتی دو واریته، آزمون های شیمیایی شامل تعیین ترکیب اسیدهای چرب، درصد اسیدچرب آزاد، اندیس یدی، اندیس صابونی، درصد ترکیبات غیرصابونی شونده، زمان مقاومت به اکسید شدن و شناسایی استرول ها و توکوفرول ها انجام شد.یافته ها: نتایج حاصل از آنالیز اسیدهای چرب نشان داد که در هر دو واریته اسیدچرب غالب اسید اولئیک بوده و سایر اسیدهای چرب پالمیتیک، لینولئیک و پالمیتولئیک می باشند. واریته Fuerteبیشترین میزان اسیدچرب آزاد و اندیس یدی را داشته و واریته Hass بیشترین درصد ترکیبات غیرقابل صابونی شونده، بالاترین زمان مقاومت به اکسیدشدن و بیشترین اندیس صابونی را دارا می باشد. همچنین بتا سیتواسترول، استرول غالب و آلفا – توکوفرول، توکوفرول اصلی روغن آووکادو می باشد.نتیجه گیری: با توجه به یافته های حاصل شده، میوه آووکادو از نظر ارزش تغذیه ای می تواند رقیبی برای روغن زیتون به شمار آید و واریته Hass بدلیل داشتن خصوصیات مطلوب تر و همچنین میزان روغن بالاتر مناسب تر از واریته Fuerte معرفی می گردد.

کلید واژه: آووکادو، ترکیب اسیدچرب، روغن، مواد غیرقابل صابونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.