گزارش یک مورد ادنتوژنیک کراتوسیست قدام مندیبل همراه با تورم باکالی در خانم ۵۰ ساله (گزارش موردی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش یک مورد ادنتوژنیک کراتوسیست قدام مندیبل همراه با تورم باکالی در خانم ۵۰ ساله (گزارش موردی) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش یک مورد ادنتوژنیک کراتوسیست قدام مندیبل همراه با تورم باکالی در خانم ۵۰ ساله (گزارش موردی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش یک مورد ادنتوژنیک کراتوسیست قدام مندیبل همراه با تورم باکالی در خانم ۵۰ ساله (گزارش موردی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش یک مورد ادنتوژنیک کراتوسیست قدام مندیبل همراه با تورم باکالی در خانم ۵۰ ساله (گزارش موردی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: کیست های ناحیه دهان به دو دسته کلی ادنتوژنیک و غیر ادنتوژنیک تقسیم می شوند که یکی از مهمترین و پرعارضه ترین کیست های ادنتوژنیک، نوع کراتوسیست آن می باشد که به اختصار O.K.C نامیده می شود و ماهیتی متفاوت با سایر کیست ها دارد تا آنجا که حتی در دهه های اخیر بیشتر تحت عنوان یک تومور مطرح شده است. حداکثر بروز این ضایعه در دهه دوم و سوم بوده و در ۷۰% موارد در فک تحتانی به ویژه ناحیه خلف فک دیده می شود. یک ویژگی مهم ضایعه گسترش زیاد آن بدون ایجاد تورم بالینی است اما در این مقاله یک مورد O.K.C گزارش می شود که تقریبا هیچ کدام از معیارهای معمول این ضایعه را ندارد.معرفی بیمار: مزبور خانمی ۵۰ ساله است که با شکایت از تورم قدام فک پایین به بخش بیماری های دهان مرکز تخصصی ۶۰۰ نزاجا مراجعه نموده و در معاینه بالینی تورم واضح باکالی بدون حساسیت در لمس در مجاورت دندان های ۳۲۱۱ دیده شد که منجر به crowding دندان ها نیز شده بود. در نگاره های رادیوگرافی و C.T نیز یک رادیولوسسنی یونی سیستیک با حدود واضح مشاهده شد که حدود فوقانی ضایعه بین ریشه های دندان های لترال و کانین نفوذ کرده بود و منجر به جابه جایی آنها شده بود، اما هیچ گونه تخریب کورتکس مندیبل وجود نداشت. در نهایت پس از بیوپسی اینسیژنال ضایعه و تایید هیستوپاتولوژی ضایعه، کل کیست مزبور همراه با حاشیه بافتی سالم توسط جراح فک و صورت برداشته شد و نتیجه بررسی هیستوپاتولوژی O.K.C گزارش گردید. در پیگیری ۶ ماهه بیمار، روند بهبود و عدم وجود شواهدی مبنی بر عود، تایید گشت.بحث و نتیجه گیری: این مقاله به کلیه دندان پزشکان توصیه می نماید با توجه به تنوع تظاهرات بالینی و رادیوگرافیک O.K.C کلیه کیست های موجود در فک را به عنوان یک زنگ خطر درنظر گرفته و مورد ارزیابی دقیق و بررسی هیستوپاتولوژی قرار دهند.

کلید واژه: ادنتوژنیک کراتوسیست، مندیبل، رادیولوسنسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.