مقاله بررسی ویژگیهای رویشگاهی و جنگل شناسی گونه Juniperus excelsa در جنگلهای طبیعی ایلان در استان قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگیهای رویشگاهی و جنگل شناسی گونه Juniperus excelsa در جنگلهای طبیعی ایلان در استان قزوین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای رویشگاهی و جنگل شناسی گونه Juniperus excelsa در جنگلهای طبیعی ایلان در استان قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای رویشگاهی و جنگل شناسی گونه Juniperus excelsa در جنگلهای طبیعی ایلان در استان قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای رویشگاهی و جنگل شناسی گونه Juniperus excelsa در جنگلهای طبیعی ایلان در استان قزوین :

مقاله بررسی ویژگیهای رویشگاهی و جنگل شناسی گونه Juniperus excelsa در جنگلهای طبیعی ایلان در استان قزوین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۴۷۵ تا ۴۸۷ منتشر شده است.
نام: بررسی ویژگیهای رویشگاهی و جنگل شناسی گونه Juniperus excelsa در جنگلهای طبیعی ایلان در استان قزوین
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارس
مقاله مشخصه رویشی
مقاله واحد کاری
مقاله عامل توپوگرافی
مقاله خاک
مقاله ایلان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی ویژگیهای رویشگاهی و جنگل شناسی درختان ارس (Juniperus excelsa M. Bieb) با توجه به عوامل توپوگرافی و خاک، جنگل ایلان در استان قزوین مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا با تلفیق نقشه های شیب، ارتفاع و جهت های جغرافیایی، نقشه واحدهای کاری بدست آمد. سپس آماربرداری از تعداد در هکتار درختان، زادآوری، ارتفاع، قطر برابرسینه، قطر تاج، درصد تاج پوشش، تعداد درختان با تنه واحد و تاج نامتقارن در درون هر واحد کاری به کمک قطعات نمونه ۱۶۰۰ مترمربعی انجام شد. در هر واحد کاری سه نمونه خاک در عمق ۰-۲۰ سانتی متر برداشت شد و میزان آهک، اسیدیته و وزن مخصوص ظاهری آنها تعیین گردید. نتایج نشان داد که به جز مشخصه ارتفاع و تاج نامتقارن درختان ارس در شیبهای مختلف، سایر مشخصه های رویشی در بین واحدهای کاری دارای اختلاف معنی دار در سطح ۱ و ۵ درصد می باشند. همچنین بین تعداد زادآوری ارس و خصوصیات خاک رابطه معنی دار در سطح ۵ درصد وجود داشت. بیشترین همبستگی میان درصد آهک و تعداد زادآوری مشاهده شد (r=0.54). تعداد گیاهان بوته ای، تعداد در هکتار درختان، رویه زمینی و درصد تاج پوشش با میزان زادآوری همبستگی معنی دار نشان دادند. بیشترین همبستگی میان درصد تاج پوشش و زادآوری ارس مشاهده شد (r=0.64). بنابراین مشخصه های رویشی ارس در ارتباط تنگاتنگ با عوامل توپوگرافی و خاک می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.