بررسی outbreak لیشمانیوزجلدی در کارکنان نظامی مراجعه کننده به بیمارستان ۵۵۴ نزاجا در زنجان در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی outbreak لیشمانیوزجلدی در کارکنان نظامی مراجعه کننده به بیمارستان ۵۵۴ نزاجا در زنجان در سال ۱۳۸۷ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی outbreak لیشمانیوزجلدی در کارکنان نظامی مراجعه کننده به بیمارستان ۵۵۴ نزاجا در زنجان در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی outbreak لیشمانیوزجلدی در کارکنان نظامی مراجعه کننده به بیمارستان ۵۵۴ نزاجا در زنجان در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی outbreak لیشمانیوزجلدی در کارکنان نظامی مراجعه کننده به بیمارستان ۵۵۴ نزاجا در زنجان در سال ۱۳۸۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: لیشمانیوز یکی از بیماری های مهم انگلی در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان می باشد. ایران یکی از مناطق آندمیک لیشمانیوزجلدی در سطح جهان بوده که در آن کانون های متعددی از این بیماری دیده می شود. کارکنان نیروهای مسلح گاه به علت موقعیت شغلی خود، مجبور به اسکان در اطراف شهرها و یا روستاها می باشند و به همین دلیل در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند. از طرفی تحرک ماموریتی آنها می تواند در انتقال این بیماری به سایر نقاط کشور موثر باشد. در این مطالعه وضعیت لیشمانیوزجلدی در مبتلایان نظامی مراجعه کننده به بیمارستان ۵۵۴ زنجان نزاجا در سال ۱۳۸۷ مورد بررسی قرار گرفته است.مواد و روش ها: این مطالعه از نوع مقطعی و توصیفی، بررسی مبتنی بر سوال های مندرج در پرسش نامه یک طغیان لیشمانیوز در کارکنان نظامی که از ماموریت جنوب غرب کشور (فکه) برگشته بودند است.یافته ها: از مجموع ۳۷ بیمار مبتلا به لیشمانیوز جلدی ۲۷ نفر (۷۳%) سرباز وظیفه و ۱۰ نفر پایور (۲۷%) بودند. ۵ نفر ( ۱۳.۵درصد) در گروه سنی زیر ۲۰ سال و ۳۲ نفر (۸۶.۵ درصد) در گروه سنی بالای ۲۱ سال قرار داشتند. ۱۵ نفر (۴۰.۵%) از سابقه واکسیناسیون دوران کودکی خود اطلاعی نداشتند و تشخیص بیماری در ۱۷ مورد (۴۵.۹%) از طریق شرح حال، وضعیت اپیدمیولوژیک و شرایط بالینی زخم و در ۲۰ مورد (۵۴.۱%) از طریق روش های آزمایشگاهی بود.بحث و نتیجه گیری: بیشتر افراد مورد بررسی دارای یک زخم (۵۴.۱%) بودند و بالاترین درصد زخم ها به ترتیب بر روی دست (۳۵.۱%) و پا (۲۴.۳%) مشاهده گردید. ۹۰% بیماران زمان گزش را به خاطر نداشتند که این می تواند ناشی از گزش خفیف و بدون درد پشه و نداشتن علایم در ابتدای گزش باشد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد، با توجه به آثار زخم ماندگار این بیماری، پیشگیری و کنترل آن در بین نیروهای نظامی ضروری است و توصیه می شود قبل از استقرار یگان ها در اردوگاه ها وضعیت لیشمانیوز در آن منطقه بررسی گردد.

کلید واژه: لیشمانیوز جلدی، نیروهای مسلح، زنجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.