مقاله تجزیه و تحلیل پارامترهای آکوستیکی صدای افراد طبیعی فارسی زبان شهر زاهدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل پارامترهای آکوستیکی صدای افراد طبیعی فارسی زبان شهر زاهدان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل پارامترهای آکوستیکی صدای افراد طبیعی فارسی زبان شهر زاهدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل پارامترهای آکوستیکی صدای افراد طبیعی فارسی زبان شهر زاهدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل پارامترهای آکوستیکی صدای افراد طبیعی فارسی زبان شهر زاهدان :

مقاله تجزیه و تحلیل پارامترهای آکوستیکی صدای افراد طبیعی فارسی زبان شهر زاهدان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۷۲ تا ۷۹ منتشر شده است.
نام: تجزیه و تحلیل پارامترهای آکوستیکی صدای افراد طبیعی فارسی زبان شهر زاهدان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صوت
مقاله آشفتگی فرکانس
مقاله آشفتگی دامنه نوسان
مقاله هارمونی به نویز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: ارزیابی آکوستیکی صدا جهت ثبت اطلاعات قبل و پس از درمان به منظور فهم بهتر پاتوفیزیولوژی تولید صدا و پیگیری میزان پیشرفت و بهبودی بیمار به صورت معین استفاده می شود. در جوامع مختلف به دلایل فوبی و فرهنگی میزن پارامتری صوتی افراد با هم تفاوت دارد. هدف از انجام این مطالعه بررسی پارامترهای صوتی در افراد بزرگسال بود.
روش بررسی: این پژوهش به صورت توصیفی – تحلیلی بر روی ۹۰ نفر از افراد بزرگسال طبیعی فارسی زبان شهر زاهدان (۴۵ مرد و ۴۵ زن) انجام شد. از یک کامپیوتر که دارای نرم افزار Dr. Speech 4.0 (زیر گروه Vocal Assessment بود) جهت ثبت و آنالیز نمونه های صوتی استفاده گردید. آواسازی افراد در شرایط راحت صورت می پذیرفت. داده های به دست آمده به کمک آزمون های آماری کروسکال والیس، t دانشجویی و من ویتنی تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: میزان فرکانس پایه زنان (۲۱۳±۲۵۴ Hz) به طور معنی داری بیشتر از مردان (۱۲۱۳±۱۶۴ Hz) بوده (P<0.05). در نقطه مقابل میزان حداکثر زمان آواسازی (MPT) در مردان (۲۸۰±۹۴ s) بیشتر از زنان (۲۲۶±۷۶s) می باشد (P<0.05). تفاوت معنی داری در میزان نسبت صوتی (SPL) و آشفتگی فرکانس بین زنان و مردان وجود نداشت. غالب متغییر های صوتی به غیر از آشفتگی دامنه نوسان و نسبت هارمونی به نویز تفاوت معنی داری در بین گروه های سنی هر دو جنس نشان نداد.
نتیجه گیری: با توجه به یافته های این مطالعه عمده خصوصیات صوتی افراد به نظر می رسد با افزایش سن تا ۵۰ سالگی ثابت می باشند البته بایستی در استفاده از پارامترهای آشفتگی دامنه نوسان و نسبت هارمونی به نویز در مقایسه کیفیت صدا دقت نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.