مقاله مطالعه شاخص های کشورهای قاره آفریقا و جایگاه آن ها در تجارت جهانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه شاخص های کشورهای قاره آفریقا و جایگاه آن ها در تجارت جهانی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه شاخص های کشورهای قاره آفریقا و جایگاه آن ها در تجارت جهانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه شاخص های کشورهای قاره آفریقا و جایگاه آن ها در تجارت جهانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه شاخص های کشورهای قاره آفریقا و جایگاه آن ها در تجارت جهانی :

مقاله مطالعه شاخص های کشورهای قاره آفریقا و جایگاه آن ها در تجارت جهانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۸ در بررسی های بازرگانی از صفحه ۷۰ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: مطالعه شاخص های کشورهای قاره آفریقا و جایگاه آن ها در تجارت جهانی
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص های تجارت
مقاله تجارت جهانی
مقاله قاره افریقا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقاله حاضر با هدف مطالعه شاخص های ارزیابی تجاری قاره آفریقا و ارزیابی جایگاه آنها در جهان تدوین شده است.
۱) قاره آفریقا حدود ۲۰ درصد از وسعت خشکی های جهان و ۱۴ درصد از جمعیت جهان را دارد. ساختار اقتصادی ناهمگون، سطوح توسعه متفاوت، نظام های سیاسی مختلف و تنوع قومی و فرهنگی آشکاری در مقایسه کشورهای قاره آفریقا با یکدیگر وجود دارد. از میان ۵۴ کشور آفریقا، ۱۱ کشور ذخایر نفتی دارند که جمعا ۸۷۹ میلیارد بشکه است. از ۵۴ کشور قاره آفریقا، ۳۳کشور با کمترین درجه توسعه یافتگی (LDCs) هستند که ۷۰ درصد کشورهای LDCs جهان (۴۸ کشور) را شامل می شود. از ۵۴ کشور آفریقا، تعداد ۲۷ کشور عضو OIC هستند. در واقع نزدیک نیمی از اعضای سازمانOIC در قاره آفریقا قرار دارد که به جز کشورهای شمال آفریقا، اکثر اعضا در گروه با کمترین درجه توسعه یافتگی قرار دارند.
۲) حجم مبادلات تجاری آفریقا باجهان، از ۲۷۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۰ به ۵۴۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۵، دو برابر افزایش نشان می دهد. از آن جا که در طی دوره همواره صادرات این قاره بر واردات آن پیشی گرفته، لذا موازنه تجاری این قاره پیوسته مثبت بوده است. این قاره تنها ۱۹ درصد از تجارت جهانی را دارد و تنها ۵ کشور آفریقای جنوبی، الجزایر، مغرب، لیبی و مصر، بیش از %۵۶ از تجارت آفریقا را دارند که قسمت اعظم تجارت در شمال و جنوب آن قاره متمرکز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.