مقاله فرصت ها و چالش های تعامل منطقه گرایی و چندجانبه گرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرصت ها و چالش های تعامل منطقه گرایی و چندجانبه گرایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرصت ها و چالش های تعامل منطقه گرایی و چندجانبه گرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرصت ها و چالش های تعامل منطقه گرایی و چندجانبه گرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرصت ها و چالش های تعامل منطقه گرایی و چندجانبه گرایی :

مقاله فرصت ها و چالش های تعامل منطقه گرایی و چندجانبه گرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۷ در بررسی های بازرگانی از صفحه ۵۹ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: فرصت ها و چالش های تعامل منطقه گرایی و چندجانبه گرایی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله منطقه گرایی
مقاله موافقت نامه های منطقه ای
مقاله سازمان جهانی تجارت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در پانزده سال گذشته، تعداد موافقت نامه های منطقه ای و تجارت آزاد به سرعت افزایش یافته است. در دوران گات تنها ۱۲۴ موافقت نامه منطقه ای اعلام شد، در حالی که از زمان تاسیس سازمان جهانی تجارت بیش از ۱۶۰ موافقت نامه دیگر شامل تجارت کالا و خدمات به این سازمان اعلام شده است. تا اول مارس ۲۰۰۷ تعداد ۱۹۴ موافقت نامه اجرایی شده که ۱۲۹ مورد بر اساس ماده ۲۴ گات، ۲۱ مورد بر اساس شرط توانمند سازی و ۴۴ مورد بر اساس ماده ۵ موافقت نامه عمومی تجارت خدمات (گاتس) اعلام شده است. به استثنای مغولستان که عضو هیچ موافقت نامه منطقه ای نیست، کلیه اعضای سازمان جهانی تجارت حداقل عضو یک موافقت نامه منطقه ای محسوب می شوند. کشورهای آسیایی که در گذشته از عضویت در ترتیبات منطقه ای اجتناب می کردند، در حال حاضر جزو فعال ترین کشورهای درگیر در مذاکرات موافقت نامه های منطقه ای جدید هستند.
عضویت در یک ترتیب تجاری منطقه ای افزایش رفاه اعضای آن را تضمین نمی کند. به علاوه، تشکیل آن ممکن است به طور زیانباری رفاه کشورهای غیر عضو را به دلیل انحراف تجارت و آثار آن در مورد رابطه مبادله تحت تاثیر قرار دهد. حتی اگر اعضای سازمان جهانی تجارت به طور همزمان از منطقه گرایی و چندجانبه گرایی استقبال کنند، ضروری است بدانند که سازمان جهانی تجارت چگونه با چالش های ناشی از افزایش سریع موافقت نامه های منطقه ای برخورد کرده است و دیگر چالش های موجود چه چیزهایی می توانند باشند.
در این مقاله ادبیات نظری ترتیبات تجارت منطقه ای به عنوان بلوک های بازدارنده یا بلوک های سازنده نظام تجاری چندجانبه مرور خواهد شد. همچنین، شواهد کلی در زمینه تعامل بین افزایش سریع ترتیبات منطقه ای و تحولات نظام تجاری چندجانبه ارائه می شود تا نشان داده شود که آیا این ترتیبات، بلوک های بازدارنده و محدودکننده هستند یا بلوک های سازنده و تسهیل کننده.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.