ارتباط بین اندازه طبیعی فاصله اینترکندیلار و اینترمالئولار با عوامل اپیدمیولوژیک (جنس، سن، قد، ….) در کودکان ۱۶-۳ سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط بین اندازه طبیعی فاصله اینترکندیلار و اینترمالئولار با عوامل اپیدمیولوژیک (جنس، سن، قد، ….) در کودکان ۱۶-۳ سال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط بین اندازه طبیعی فاصله اینترکندیلار و اینترمالئولار با عوامل اپیدمیولوژیک (جنس، سن، قد، ….) در کودکان ۱۶-۳ سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط بین اندازه طبیعی فاصله اینترکندیلار و اینترمالئولار با عوامل اپیدمیولوژیک (جنس، سن، قد، ….) در کودکان ۱۶-۳ سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط بین اندازه طبیعی فاصله اینترکندیلار و اینترمالئولار با عوامل اپیدمیولوژیک (جنس، سن، قد، ….) در کودکان ۱۶-۳ سال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: در بررسی ژنوواروم و ژنووالگوم علاوه بر اندازه گیری زاویه تیبیوفمورال فاصله اینترکندیلار و اینترمالئولار نیز اندازه گیری می شود. اکثر نوزادان وقتی در وضعیت ایستاده قرار داده می شوند ساق پای آنها حالت کمانی دارد. انحنای داخلی خفیف تا متوسط اندام تحتانی شامل استخوان درشت نی و ران به صورت توام یک یافته طبیعی در نوزادان و شیرخواران است. این بررسی جهت تعیین اندازه طبیعی فاصله اینترکندیلار و اینترمالئولار و ارتباط آن با عوامل اپیدمیولوژیک مانند جنس، سن، قد …. انجام شده است.روش بررسی: این مطالعه توصیفی مقطعی بر روی ۸۵۰ نفر، (۴۵۲ دختر، ۳۹۸ پسر) ۱۶-۳ سال انجام شد. نمونه ها به شکل تصادفی از مهدکودک ها، مراکز پیش دبستانی و مدارس مناطق چهارگانه اهواز و افراد مراجعه کننده به بیمارستان شفا انتخاب گردیدند. برای اندازه گیری پارامترهای مورد نظر شخص در حالت ایستاده واکستانسیون کامل مفصل زانو و هیپ قرار داشته و برای اندازه گیری فاصله اینترکندیلار دو قوزک داخلی مچ پا و برای اندازه گیری فاصله اینترمالئولار دو کوندیل داخلی استخوان ران با یکدیگر تماس داشتند. در این مطالعه از آمار توصیفی، همچنین از آزمون های t تست و آنالیز واریانس (ANOVA) جهت مقایسه استفاده گردید. جهت ارتباط سنجی از ضریب همبستگی پیرسون استفاده گردید. آنالیز داده ها توسط نرم افزار SPSS نگارش ۱۵ صورت گرفت.یافته ها: میانگین فاصله اینترکندیلار در جمعیت مورد مطالعه ۱.۶۵±۰.۸۶، در پسران ۱.۵ و در دختران ۱.۷۱ سانتی متر بود. میانگین فاصله اینترمالئولار ۲.۳۱-، در پسران ۲.۰۵- و در دختران ۲.۵۳- سانتی متر محاسبه شد. مقایسه میانگین فاصله اینترکندیلار و اینترمالئولار دختران و پسران اختلاف آماری معنی داری را نشان داد (P<0.05).نتیجه گیری: مقادیر همبستگی میان فواصل اینترکوندیلار و اینترمالئولار داخلی با وزن، قد و طول ساق پا نشان داد که میان فاصله اینترکوندیلار داخلی با عوامل ذکر شده ارتباط معکوس و میان فاصله اینترمالئولار با عوامل ذکر شده ارتباط خطی مستقیم وجود دارد.

کلید واژه: زاویه تیبیوفمورال، فاصله اینترکندیلار، فاصله اینترمالئولار، واروس، والگوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.