اثرات مصرف عصاره آبی گل گاوزبان و لیموعمانی بر فشارخون و ضربان قلب قبل و بعد از تزریق فنیل افرین در موش صحرایی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات مصرف عصاره آبی گل گاوزبان و لیموعمانی بر فشارخون و ضربان قلب قبل و بعد از تزریق فنیل افرین در موش صحرایی نر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات مصرف عصاره آبی گل گاوزبان و لیموعمانی بر فشارخون و ضربان قلب قبل و بعد از تزریق فنیل افرین در موش صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات مصرف عصاره آبی گل گاوزبان و لیموعمانی بر فشارخون و ضربان قلب قبل و بعد از تزریق فنیل افرین در موش صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات مصرف عصاره آبی گل گاوزبان و لیموعمانی بر فشارخون و ضربان قلب قبل و بعد از تزریق فنیل افرین در موش صحرایی نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: در طب سنتی برای معالجه و درمان بی نظمی ضربان قلب و تنظیم فشارخون از داروهای گیاهی گل گاوزبان (Echium amoenum) و لیموعمانی (Citrus auranti floria) استفاده می شود. هدف مطالعه حاضر بررسی اثر مصرف جوشانده این گیاهان بر ضربان قلب و فشارخون در موش صحرایی نر است.روش: به ۱۰ گروه موش صحرایی نر از طریق گاواژ به ترتیب ۱۰۰ و ۲۰۰ و ۴۰۰ و ۶۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم جوشانده گل گاوزبان، ۲۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم لیموعمانی و از هر یک از دوزهای گل گاوزبان توام با ۲۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم لیموعمانی به مدت ۶ روز خورانده شد. گروه کنترل نیز آب دریافت می کردند. سپس فشارخون و ضربان قلب قبل و بعد از تزریق فنیل افرین از طریق دم حیوان به روش غیرتهاجمی اندازه گیری شد.یافته ها: مصرف جوشانده گل گاوزبان اثر افزایش دهندگی فشارخون پایه را داشت و گروه های دریافت کننده ۴۰۰ و ۶۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم گل گاوزبان با گروه کنترل اختلاف معنی داری داشتند (P<0.05) و هم چنین این اثر افزایشی در فشارخون بالاتر (فشار بعد از تزریق فنیل افرین) به طور معنی داری بیشتر از فشار پایه بود (P<0.05). مصرف توام گل گاوزبان و لیموعمانی موجب کاهش ضربان قلب پایه و ضربان قلب بعد از تزریق فنیل افرین شد. بیشترین اثر مربوط به عصاره لیموعمانی و مخلوط لیموعمانی و گل گاوزبان با دوز ۱۰۰میلی گرم بر کیلوگرم بود. هم چنین بین گروه دم کرده گیاهان مزبور و گروه کنترل از نظر ضربان قلب پایه اختلاف معنی داری وجود داشت (P<0.05). خاصیت پایین آورندگی ضربان قلب این عصاره ها بیش از خاصیت پایین آورندگی فنیل افرین با دوز ۶.۶۸۸ میلی گرم بر کیلوگرم بود (P<0.05).نتیجه گیری: گل گاوزبان دارای اثر افزایش دهندگی فشارخون به ویژه در فشاربالا است، بنابراین در فشارخون بالا توصیه نمی شود و هم چنین مصرف دم کرده لیموعمانی و مخلوط آن با گل گاوزبان برای کاهش ضربان قلب پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: گل گاوزبان، لیموعمانی، فشارخون، ضربان قلب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.