استفاده از کمپلکس آلی گلاناپون به جای سیلیکات سدیم در رنگ بری خمیرهای کاغذ CMP مخلوط پهن برگان با پروکسید هیدروژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از کمپلکس آلی گلاناپون به جای سیلیکات سدیم در رنگ بری خمیرهای کاغذ CMP مخلوط پهن برگان با پروکسید هیدروژن دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از کمپلکس آلی گلاناپون به جای سیلیکات سدیم در رنگ بری خمیرهای کاغذ CMP مخلوط پهن برگان با پروکسید هیدروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از کمپلکس آلی گلاناپون به جای سیلیکات سدیم در رنگ بری خمیرهای کاغذ CMP مخلوط پهن برگان با پروکسید هیدروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از کمپلکس آلی گلاناپون به جای سیلیکات سدیم در رنگ بری خمیرهای کاغذ CMP مخلوط پهن برگان با پروکسید هیدروژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۲۸

این تحقیق به منظور بررسی جایگزینی کمپلکس آلی گلاناپون به جای سیلیکات سدیم بر ویژگی های نوری خمیرهای کاغذ CMP رنگ بری شده با پروکسید هیدروژن انجام گرفت. با حذف سیلیکات سدیم و جایگزینی ۰.۷ و ۱.۵ درصد از ماده گلاناپون، بیشترین روشنی ۶۵.۵ درصد و کمترین زردی ۲۱.۶ درصد به دست آمد. اما بیشترین ماتی ۹۸.۲ درصد با استفاده از ۰.۵% گلاناپون به دست آمد. با افزایش مصرف گلاناپون از ۰.۴ به ۰.۵ درصد در اختلاط با ۰.۷% سیلیکات سدیم، روشنی کاغذ تا ۶۸.۱% افزایش یافته و میزان زردی آن به ۲۰.۸% کاهش یافت. روشنی کاغذ در درصدهای بیشتر از ۰.۵% گلاناپون کاهش یافت و به زردی آنها افزوده شد. استفاده از درصدهای بیشتر ۱% و ۱.۵% گلاناپون در اختلاط با ۰.۷% سیلیکات سدیم به ترتیب بیشترین ماتی ۹۷.۹ و ۹۸ درصد را نتیجه داد. افزایش درصد پروکسید مصرفیتا ۵% در دو حالت بدون سیلیکات سدیم و حالت اختلاطی از گلاناپون و سیلیکات سدیم، منجر به تولید کاغذهای با روشنی بیشتر، ماتی و زردی کمتر شده است. خمیرهای کاغذ CMP رنگ بری شده در زمان ۱۲۰ دقیقه در حالت اختلاطی از سیلیکات سدیم با گلاناپون، بیشترین روشنی ۷۱.۱ درصد و کمترین زردی ۱۸.۳ درصد را نتیجه دادند. بیشترین ماتی ۹۸.۳ درصد و ۹۸ درصد به ترتیب در حالت های بدون سیلیکات سدیم و حالت اختلاطی از سیلیکات سدیم و گلاناپون در زمان ۳۰ دقیقه مشاهده شده است در این تحقیق، با عنایت به ویژگی های نوری کاغذهای حاصل از رنگ بری خمیرهای کاغذ CMP در دو حالت بدون سیلیکات سدیم و حالت اختلاطی از سیلیکات سدیم با گلاناپون می توان گفت که در مقایسه با رنگ بری متداول با پروکسید هیدروژن، با حذف کامل سیلیکات سدیم و استفاده از ۰.۷ یا ۱.۵% گلاناپون، امکان تولید کاغذهای با ویژگی های نوری مشابه و یا حتی بهتر وجود دارد. همچنین در مقایسه با درصدهای مصرفی بالاتر سیلیکات سدیم، با اختلاط ۰.۷% سیلیکات سدیم با ۰.۵% گلاناپون می توان با زمان رنگ بری ۱۲۰ دقیقه و مصرف ۵% پروکسید هیدروژن، کاغذهای روشن تر با زردی کمتر و ماتی مشابه تولید کرد.

کلید واژه: خمیرکاغذ CMP، گلاناپون، رنگ بری بدون سیلیکات، روشنی، زردی، ماتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.