مقایسه اولویت بندی زمانی سیل خیزی در دوره های هیدرولوژیکی مختلف (مطالعه موردی: زیرحوزه های آبخیز کوشک آباد خراسان رضوی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اولویت بندی زمانی سیل خیزی در دوره های هیدرولوژیکی مختلف (مطالعه موردی: زیرحوزه های آبخیز کوشک آباد خراسان رضوی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اولویت بندی زمانی سیل خیزی در دوره های هیدرولوژیکی مختلف (مطالعه موردی: زیرحوزه های آبخیز کوشک آباد خراسان رضوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اولویت بندی زمانی سیل خیزی در دوره های هیدرولوژیکی مختلف (مطالعه موردی: زیرحوزه های آبخیز کوشک آباد خراسان رضوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اولویت بندی زمانی سیل خیزی در دوره های هیدرولوژیکی مختلف (مطالعه موردی: زیرحوزه های آبخیز کوشک آباد خراسان رضوی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های آبخیزداری (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

یکی از مسایل مهم و اساسی که امروزه اکثر کشورها با آن مواجه هستند، خسارت های ناشی از سیل می باشد. برای پیشگیری و مهار سیل از طریق شناسایی مناطق سیل خیز، از راه کارهای مختلفی استفاده می شود. به دلیل اینکه اکثر حوزه های آبخیزدارای فصول سیل خیزی متفاوتی می باشند، تحقیق حاضر به مقایسه اولویت بندی زمانی سیل خیزی زیرحوزه های آب خیز کوشک آباد خراسان رضوی با استفاده از مدل HEC-HMS، پرداخته است. در این تحقیق پس از شناسایی دوره های هیدرولوژیکی موجود در منطقه و تهیه اطلاعات موردنیاز برای تهیه هیدروگراف سیل، از روش SCS در تبد یل رابطه بارش- رواناب در سطح زیرحوزه ها استفاده شد. برای روندیابی آبراهه های اصلی جهت استخراج هیدروگراف سیل خروجی حوزه از روش ماسکینگام استفاده گردید. اولویت بندی زیرحوزه ها از نظر سیل خیزی در دو دوره هیدرولوژیکی بهاره و تابستان- پاییزه با کاربرد مدل HEC-HMS محاسبه و واسنجی لازم برای پارامترهایی چون تلفات اولیه، شماره منحنی و زمان تاخیر در هر دوره هیدرولوژیکی صورت گرفت. سپس با حذف متوالی زیر حوزه ها از فرایند روندیابی داخل حوزه، زیرحوزه ها بر اساس میزان مشارکت در دبی اوج و حجم سیل خروجی حوزه، در هر دوره هیدرولوژیکی اولویت بندی گردیدند. برای بیان معنی داری اختلافات زمانی در اولویت بندی زیرحوزه ها، از آزمون آماری تی- تست جفتی استفاده شد. نتایج نشان داد که تغییرات درصد مشارکت دبی اوج و حجم سیل زیرحوزه ها در خروجی حوزه، در زمان های متفاوت معنی دار می باشد.

کلید واژه: سیل خیزی، اولویت بندی زمانی، دوره های هیدرولوژیکی، مدل HEC-HMS، کوشک آباد خراسان رضوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.