بررسی اثرات سطوح مواد مغذی پیشنهادی بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات سطوح مواد مغذی پیشنهادی بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات سطوح مواد مغذی پیشنهادی بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات سطوح مواد مغذی پیشنهادی بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات سطوح مواد مغذی پیشنهادی بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۸

این آزمایش جهت ارزیابی اثر سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی از سن ۱ تا ۴۹ روزگی انجام شد. بدین منظور از ۳۸۴ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸- در قالب طرح کاملا تصادفی با شش تیمار و چهار تکرار (۱۶ قطعه) استفاده شد. جیره های آزمایشی عبارت بودند از: ۱- توصیه انجمن تحقیقات ملی آمریکا (۱۹۹۴) NRC،-۲ %۱۱۰ توصیه NRC (1994)، ۳- توصیه کاتالوگ سویه راس،۴ – ۹۰% توصیه کاتالوگ سویه راس، ۵- میانگین سطوح مواد مغذی توصیه NRC و کاتالوگ سویه راس با دوره های پرورشی توصیه شده NRC (1994)، ۶- میانگین سطوح مواد مغذی (۱۹۹۴) NRC و کاتالوگ سویه راس با دوره های پرورشی توصیه شده کاتالوگ راس. همه جیره ها دارای انرژی قابل متابولیسم یکسان ولی سطوح مواد مغذی متفاوت بودند. نتایج حاصله نشان داد که در همه دوره های پرورشی، افزایش وزن روزانه و خوراک مصرفی در جوجه های تغذیه شده با سطوح مواد مغذی توصیه شده توسط (۱۹۹۴) NRC به طور معنی داری بیشتر از سایر سطوح مواد مغذی بود (P<0.05). کاهش مواد مغذی جیره به۹۰% سطوح توصیه شده کاتالوگ راس -۳۰۸ خوراک مصرفی را در مقایسه با سایر تیمارها، در همه دوره ها به طور معنی داری کاهش داد (P<0.05). جوجه های تغذیه شده با۱۱۰ % سطوح مواد مغذی توصیه شده توسط NRC (1994)، ضریب تبدیل غذایی پایینی نسبت به سایر جیره ها داشتند. درصد لاشه و سینه در جوجه های تغذیه شده با سطوح مواد مغذی توصیه شده توسط (۱۹۹۴) NRC به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود (P<0.05). استفاده از سطوح مواد مغذی توصیه شده توسط NRC (1994)، هزینه تولید را در هر کیلوگرم وزن زنده، در مقایسه با سایر تیمارها به طور معنی داری کاهش داد (P<0.05). نتایج حاصله نشان می دهد که تنظیم نمودن جیره های غذایی بر پایه پیشنهادات (۱۹۹۴) NRC می تواند در بهبود عملکرد طیور و کاهش هزینه های تولید نسبت به سایر سطوح مواد مغذی سودمندتر باشد.

کلید واژه: جوجه های گوشتی، لاشه، عملکرد، مواد مغذی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.