بررسی و مقایسه دریافت انرژی و درشت مغذی ها در زنان ورزشکار آئروبیک در دو منطقه اجتماعی- اقتصادی مختلف شهر اصفهان در سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه دریافت انرژی و درشت مغذی ها در زنان ورزشکار آئروبیک در دو منطقه اجتماعی- اقتصادی مختلف شهر اصفهان در سال ۱۳۸۸ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه دریافت انرژی و درشت مغذی ها در زنان ورزشکار آئروبیک در دو منطقه اجتماعی- اقتصادی مختلف شهر اصفهان در سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه دریافت انرژی و درشت مغذی ها در زنان ورزشکار آئروبیک در دو منطقه اجتماعی- اقتصادی مختلف شهر اصفهان در سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه دریافت انرژی و درشت مغذی ها در زنان ورزشکار آئروبیک در دو منطقه اجتماعی- اقتصادی مختلف شهر اصفهان در سال ۱۳۸۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: هدف از این مطالعه، ارزیابی دریافت های غذایی زنان ورزشکار آئروبیک در دو منطقه اجتماعی- اقتصادی مختلف در شهر اصفهان است.روش ها: در این مطالعه تحلیلی ۹۹ زن در رنج سنی ۵۰-۱۵ سال که با نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند، شرکت کردند (۵۰ زن در منطقه اقتصادی پایین و ۴۹ زن در منطقه اقتصادی بالا). اطلاعات دموگرافیک با کمک پرسش نامه و شاخص های تن سنجی شامل قد، وزن و دور کمر با متر نواری و ترازو جمع آوری شدند. با تکمیل پرسش نامه یادآمد ۲۴ ساعته برای ۲ روز متوالی، اطلاعات غذایی افراد مورد مطالعه به دست آمد. جهت آنالیز داده ها از نرم افزار Nutritionist 4 و SPSS18 استفاده شد.یافته ها: میانگین دریافت انرژی در زنان بالا شهر ۵۶۱.۸۶±۱۴۷۹.۱۹ و در زنان پایین شهر ۴۹۸.۳۵۴±۱۳۰۰.۶۸ کیلوکالری به دست آمد که تفاوت معنی داری بین دریافت انرژی در این دو گروه وجود نداشت (P=0.098).میانگین دریافت پروتئین در منطقه اقتصادی پایین ۵.۸۵±۱۷.۴۱ درصد و در منطقه اقصادی بالا ۴.۱۲±۱۷.۹۴ درصد به دست آمد که تفاوت معنی داری بین این دو وجود نداشت (P=0.606).میانگین دریافت کربوهیدرات در منطقه اقتصادی پایین ۹.۷۶±۶۱.۸۵ و در منطقه اقصادی بالا ۶.۶۲±۵۴.۴۸ به دست آمد که تفاوت بین میانگین ها، معنی دار است (P<0.001) و میانگین دریافت کربوهیدرات در منطقه اقتصادی پایین به طور قابل توجهی بالاتر از منطقه اقتصادی بالا می باشد. میانگین دریافت چربی در منطقه اقتصادی پایین ۸.۲۴±۲۳.۸۸ درصد و در منطقه اقصادی بالا ۶.۶۸±۳۰.۰۷ درصد به دست آمد که تفاوت بین دو گروه معنی دار است (P<0.001) و میانگین دریافت چربی در منطقه اقتصادی بالا به مقدار قابل توجهی بیشتر از منطقه اقتصادی پایین می باشد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان می دهد که دریافت چربی و کربوهیدرات در دو منطقه اجتماعی- اقتصادی مختلف شهر اصفهان متفاوت است که ممکن است به دلیل تفاوت در الگوهای غذایی منطقه باشد.

کلید واژه: درشت مغذی ها، منطقه اجتماعی- اقتصادی، ورزشکار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.