امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو – خلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو – خلا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو – خلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو – خلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو – خلا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۷

یکی از راه ‌های افزایش ماندگاری ماست و افزایش قابلیت‌ های کاربردی این فرآورده، خشک کردن و تهیه پودر آن می‌ باشد. اغلب برای این منظور از خشک کن انجمادی با هزینه بالا استفاده می‌ شود که تقریبا توجیه اقتصادی ندارد. به ‌همین دلیل، در پژوهش حاضر توانایی خشک کن مایکروویو – خلا به ‌عنوان روشی جایگزین برای خشک کردن ماست بدون چربی مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این منظور، نمونه های ماست با ضخامت های ۲.۲، ۴.۲ و ۶.۲ میلی متر به ‌وسیله تیمارهای ترکیبی فشار مطلق (۶۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۶۰۰ و ۸۰۰ میلی بار) و توان های مختلف مایکروویو (۳۵، ۱۳۰ و ۲۶۰ وات) در یک خشک ‌کن طراحی شده در آزمایشگاه خشک گردید. یافته ها نشان داد که زمان خشک شدن با خشک کن مایکروویو – خلا در مقایسه با خشک کن انجمادی تجاری برای ضخامت ۲.۲ میلی متر حدود %۸۰ کوتاه تر بود. همچنین، افزایش یا کاهش خلا تاثیر قابل ملاحظه ‌ای در زمان خشک شدن نداشت در حالی که، توان و ضخامت تاثیر قابل توجهی روی زمان خشک شدن نشان دادند. در ضمن، از لحاظ شاخص های کیفی، به جز شاخص رنگ و چگالی حجمی تفاوت معنی داری بین پودرهای تولید شده با این دو روش مشاهده نشد ولی رنگ پودر تهیه شده با خشک ‌کن انجمادی و چگالی حجمی پودر تهیه شده با خشک کن مایکروویو – خلا از مطلوبیت بهتری برخوردار بودند. در بین پودرهای تولید شده نیز پودر تهیه شده در شرایط توان مایکروویو ۳۵ وات و فشار مطلق ۶۰ میلی بار به دلیل رنگ مناسب به عنوان بهترین تیمار شناخته شد. یافته های این بررسی نشان داد که خشک کن مایکرویو – خلا توانایی تولید پودر ماست و دیگر پودرهای غذایی را داراست و به ‌طور بالقوه جایگزین مناسبی برای خشک کن انجمادی می ‌باشد.

کلید واژه: ماست، ماندگاری، خشک کن، مایکروویو، کیفیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.