مقاله ارزیابی تاثیرات بارگذاری چرخه ای بر خواص ساختاری سلول های پوششی کشت داده شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیرات بارگذاری چرخه ای بر خواص ساختاری سلول های پوششی کشت داده شده دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیرات بارگذاری چرخه ای بر خواص ساختاری سلول های پوششی کشت داده شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیرات بارگذاری چرخه ای بر خواص ساختاری سلول های پوششی کشت داده شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیرات بارگذاری چرخه ای بر خواص ساختاری سلول های پوششی کشت داده شده :

مقاله ارزیابی تاثیرات بارگذاری چرخه ای بر خواص ساختاری سلول های پوششی کشت داده شده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس) از صفحه ۱۹ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیرات بارگذاری چرخه ای بر خواص ساختاری سلول های پوششی کشت داده شده
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بارگذاری چرخه ای کششی
مقاله خواص مکانیکی
مقاله سلول پوششی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: اندوتلیوم غشا، نفوذی انتخابی برای انتقال مواد غذایی و سایر اجزای حیاتی به دیواره شریان به حساب می آید. آسیب به این غشا می تواند باعث تغییر در عملکرد زیستی بافت پوششی و در نتیجه عوارض بالینی همانند آترواسکلروسیس شود. پالس فشار خون همواره کشش محیطی بر دیواره عروق اعمال می نماید و در نتیجه کشش چرخه ای در کنار سایر نیروها نقش مهمی را در خواص و عملکرد سلول های پوششی ایفا می کند. مطالعات قبلی موید تاثیر بارگذاری چرخه ای بر فرایند انطباق و بازسازی بافت پوششی بوده اند. این تحقیق به بررسی خواص ساختاری سلول های پوششی کشت داده شده تحت بارگذاری کششی تک محوره می پردازد.
مواد و روش ها: سلول های پوششی وریدی بند ناف انسان تهیه شده از بانک سلولی ایران (NCBI-C554) روی غشای سیلیکونی کشت داده شده و در دستگاه کشش چرخه ای در زمان های ۲، ۴، ۶ و ۸ ساعت با دامنه ۱۰ درصد و فرکانس ۱ هرتز بارگذاری و سپس خواص ویسکوالاستیک سلول های پوششی با استفاده از روش میکروپیپت آزمایش شدند.
نتایج: نتایج نشان دهنده افزایش در بخش الاستیک سلول ها (E) در اثر بارگذاری چرخه ای کششی است که به سخت شدن سلول می انجامد. همچنین نتایج نشان دهنده افزایش اولیه در ضریب ویسکوزیته و سپس کاهش این پارامتر در ساعات بعدی بارگذاری است.
نتیجه گیری: مطالعات قبلی بیانگر ایجاد فیبرهای تنش در اثر تجمع و افزایش رشته های اکتین در سلول های پوششی پس از بارگذاری کششی چرخه ای هستند. از آن جا که خواص ساختاری و مکانیکی سلول های پوششی وابسته به رشته های اکتین است، نتابج این تحقیق نشان دهنده افزایش سفتی مکانیکی در سلول های پوششی در اثر بارگذاری چرخه ای از طریق ایجاد فیبرهای تنش است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.